Krotiteľ přehled

Krotiteľ https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/298411/bmid_krotitel-Iiv-298411.jpg 4 719 719

Camilla Läckberg vyštudovala ekonómiu a spočiatku v tomto odbore pracovala. Vždy sa však túžila stať spisovateľkou a dnes sa radí medzi najúspešnejšie švédske autorky krimi románov. Je január a Fjällbacku drží v zovretí tuhý mráz. Cez zasnežený les sa k hradskej potáca polonahé dievča. Na ceste sa však ako blesk z jasného neba vynorí auto a šofér nestíha zabrzdiť. Keď Patrik Hedström a jeho kolegovia dostanú správu o nešťastí, dievča je už identifikované. Zmizlo pred štyrmi mesiacmi cestou z tamojšej jazdeckej školy a odvtedy ho nikto nevidel. Podľa výsledkov pitvy bola dievčina vystavená mučeniu, a ak polícia prípad rýchlo neobjasní, hrozí, že podobný osud čaká aj iné mladé ženy. Zdroj: slovart.sk... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Lejontämjaren , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krotiteľ. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (150)

Tučňák492
16.05.2024 5 z 5

Tak další díl z této série přečteno, konec opět nečekaný a hlavně otevřený, uvidíme co přinese další díl, už se těším.

Zahradnice19
21.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Čtu tuto sérii najednou, takže se dobře orientuji v postavách, což může být pro neznalého problém, vzhledem k prolínání osobních linek... Tento, na rozdíl od minulého, tolik nových postav nemá, možná proto je už předem zřejmé, kdo může být podezřelým... Ale zápletka je stejně pěkně zapeklitá, s napětím jsem čekala jak to nakonec bude, v přítomnosti i minulosti... I když si nemohu pomoct, trošku mi to připomínalo román S. Larssona "Muži kteří nenávídí ženy"... Přesto hodnotím dobře, autorka má stále co nabídnout, knihy jsou čtivé, líbí se mi vhledy do soukromí, realita soužití s dětmi i humorné historky s Mellberckem


petraj30
19.01.2024 4 z 5

Je zřejmé, že je městečko Fjällbacka plné sadistů a psychopatů, zvláště, když mají tak chytrou policii. Na většinu otázek okolo všech případů najde odpovědi vlezlá spisovatelka, která neví, kdy přestat.
Možný spoiler:
Nečekala jsem, že tento díl bude až tak brutální. Pro racionálně uvažujícího, člověka, je něco takového naprosto nemyslitelné.
U silnice se najde dívka, která je už nějakou dobu pohřešovaná. Kdo má v tom všem prsty a kde jsou ostatní pohřešované dívky? S tím si láme hlavu Patrik a spol. Historická linka byla velmi zajímavá a dalo si dobře odvodit, co znázorňuje. Pak už nebylo těžké dát si dvě a dvě dohromady.
Velmi mě mrzelo, že zlo zůstalo nepotrestáno a spousta otázek nezodpovězených.
Bylo to velmi zajímavé téma, i když velmi brutální. Líbilo se mi to, ale příběh opět nemá konec, jen spoustu otázek.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krotiteľ v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených1 111x
ve Čtenářské výzvě72x
v Doporučených35x
v Knihotéce364x
v Chystám se číst197x
v Chci si koupit42x
v dalších seznamech7x