Encyklopedie předškoláka přehled

Encyklopedie předškoláka https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202569/bmid_encyklopedie-predskolaka-202569.jpg 5 3 3

Vše, co musí dítě vědět, než půjde do školy. V této knize se dítě postupně seznámí se všemi základními tématy budoucího prvňáčka a získá návyky potřebné pro počítání, čtení a psaní.

Pro děti a mládež
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Enciklopedia podgotovli k škole , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Encyklopedie předškoláka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Metla
11.10.2020 5 z 5

Výjimka, potvrzující pravidlo aneb důkaz, že ne vše, co k nám připutuje z Ruska, musí být zákonitě špatné. “Encyklopedie předškoláka” je objemná kniha (288 stran formátu A4 v pevné vazbě), hezky ilustrovaná v rozmanitých stylech, plná úkolů, příkladů, hádanek i vědomostí z většiny oblastí dětského vzdělávání. Přehledná abeceda s obrázky, rozvoj myšlení i řeči, pozornost a paměť, určování času, příroda, doprava, bezpečnost, příprava ruky na psaní, základy matematiky (ty už mi přišly vhodné spíše pro školáky), plus pár dalších kolonek. Zkrátka srozumitelná cvičení, zábavnou formou povzbuzující dětský intelekt i gramlavé ručičky. Jedinou “nevýhodou” je, že rodič (či jiná gramotná osoba) musí být stále k dispozici: číst, vysvětlovat, kontrolovat, chválit.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Encyklopedie předškoláka v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst3x
v dalších seznamech1x