Emoční rovnice přehled

Emoční rovnice https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221010/bmid_emocni-rovnice-221010.jpg 3 34 34

V oblasti poznání lidské psychiky a funkce mozku jsme stále ještě v době ledové Má kniha je určena pro ty z vás, kterým doposud nepomohlo vůbec nic. Vítejte na mé lodi. Já sám jsem hledal odpovědi na své palčivé otázky přes 20 let, ale nikde jsem je nenacházel. Vyhledával jsem rádce po celém světě, ale nikdo z nich mi nedal kloudnou odpověď; až donedávna, kdy jsem konečně našel zajímavý pohled na události, které se se mnou a okolo mě děly. A ejhle, ty události měly řád a daly se mapovat a statisticky vyhodnocovat. Konečně něco pořádného, a ne jen nějaké nejasné žvásty! Vítejte ve světě Emočních rovnic, ve světě Emoční matematiky pro každého. Jsem potěšen, že se mohu podělit se svými poznatky právě s vámi, milí čtenáři. Příjemné čtení!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Emoční rovnice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Pája89
16.01.2021 odpad!

Kniha postavená na pár základních myšlenkách, vše se zbytečně opakuje. Začátek velmi nudný, v polovině čekáte, že dostanete odpovědi na vaše otázky, ale bohužel. Celkový dojem knihy je vlastně negativní, jak se vše svádí na rodiče. Kdo řeší otázku zdraví, nenajde odpovědi na své otázky, neboť jak otočit emoční rovnice z nemoci na zdraví, aby to hlava nevyhodnotila jako nepravdu, tam bohužel vysvětleno není. Možná někdo najde odpovědi na to, když si nevěří, má problém s penězi či vztahy. Na to je kniha zaměřena a mohla by někomu pomoci. Ale za mě palec dolů.

Schonecke69
07.09.2020

Zajímavé čtení, o tom že není-li v dítě rodiči bezpodmínečně milováno, má zaděláno na trauma v dospělosti. Renčín to v jednom vtipu vyjádřil takto: "Život, milý synu, rozdává nejrůznější rány. Tohle kupříkladu je elektrický proud."


vendy246
06.12.2019 3 z 5

Dobře se to četlo, kéž by to tak fungovalo...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Emoční rovnice v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených51x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit6x

Autorovy další knížky

Aleš Kalina
česká, 1965
2014  52%Emoční rovnice
2014  53%Partnerský manuál
2014  0%Pracovní sešit k emočním rovnicím