Dvojitý život přehled

Dvojitý život https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507512/bmid_dvojity-zivot-bhf-507512.jpg 4 45 45

Nikto ani len netušil, že Dolores ,Lora‘ Riverová vedie dvojitý život. Vydatá naraz za dvoch mužov dokázala dlhý čas udržať obe rodiny v šťastnej nevedomosti. Raz však každá bublina praskne, a keď sa Lorin prvý muž Fabian dozvie pravdu, nemôže sa to skončiť inak ako tragédiou. Andresa Russoa nájdu mŕtveho v hotelovej izbe a Fabian sa k jeho vražde prizná bez mihnutia oka. Po viac ako tridsiatich rokoch sa k prípadu vracia spisovateľka Cassie Bowmanová, ktorú odmalička fascinovali pravdivé kriminálne príbehy. Sama vie, aké komplikované môžu byť rodinné pomery a prekvapí ju, keď Lora súhlasí s rozhovorom. Ako sa ženy postupne zbližujú, Cassie odhaľuje nielen vlastné temné tajomstvá, ale začína si uvedomovať, že v noc Andresovej vraždy mohlo byť všetko inak, ako sa zdá. Nájdu obe dosť odvahy čeliť pravde?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

More Than You'll Ever Know , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvojitý život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

čef
28.04.2024 4 z 5

Oceňuji vynalézavý způsob vyprávění o jedné vraždě, proplétají se zde osudy spisovatelky se ženou mezi dvěma muži a nic se nedá dopředu předvídat. Pravda se objevuje ztuha, jakož i vzpomínky na podivné rodinné vztahy. Vyzdobeno různými barvitými scénami, kromě intimností se dostaneme i do Mexico City v době zemětřesení. Přestože to nebylo psáno pro mne a mně čtenářsky podobné, odhaduji, že obdivovatelů si tento román najde opravdu hodně.

Beáta753
18.03.2024 3 z 5

U téhle knihy mě moc bavil život Lore -psychologie její postavy, její rozhodnutí se zaplést a po sléze se vdát za dalšího muže, obhajoba sobě samé. Milovat dva muže aniž by něco ten druhý tušil. Oproti tomu byla Cassie pro mne slabý odvar. Určitě se, ale vyplatí číst až do konce.


Gracinka
24.02.2024 4 z 5

Moc pěkné napsaný příběh. I když to, že to doopravdy bylo jinak, čtenáři dojde už na začátku knížky. I když na konci bylo malé překvapení. Strhávám hvězdičku za pořád dokola omílanou krizi v Mexiku.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kniha dvou cest, Dotek jako led a další knižní novinky (6. týden)

05.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dvojitý život v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených52x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených3x
v Knihotéce89x
v Chystám se číst103x
v Chci si koupit18x