Dvojitý kríž přehled

Dvojitý kríž
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474650/bmid_dvojity-kriz-GCy-474650.jpg 5 3848 3848

Robert Hunter série

1. díl >

Los Angeles: v opustenom dome na predmestí sa nájde telo krásnej ženy. Je zavraždená a brutálne zmrzačená. Vrah nezanechal žiadne stopy. Jedinou výnimkou je čudný znak dvojitého kríža vyrytý na zátylku obete. Je to podpis diabolského psychopata, charakteristické znamenie sériového vraha známeho pod menom Krucifix. Ako je to však možné? Veď pred dvoma rokmi tohto vraha chytili, na základe vlastného priznania a usvedčujúcich dôkazov obvinili, odsúdili a popravili. Detektív Robert Hunter je prinútený čeliť niečomu, čo v jeho praxi nemá obdobu. Je skutočný vrah ešte stále na slobode? Alebo teraz vyčíňa jeho napodobňovateľ? Niekto, kto si zdanlivo náhodne vyberá obete a pokračuje v krvavom remesle rovnako ohavným spôsobom? Niekto, kto znova kruto a beštiálne zabíja? Niekto, kto má prístup k tajným informáciám o predošlých vraždách a detailne pozná podrobnosti, ktoré neboli nikdy zverejnené? Detektív Hunter si uvedomuje, že vrah so znakom dvojitého kríža je späť. A vždy je o krok pred ním, pretože ho dobre pozná. Až príliš dobre. A Huntera znova prenasleduje opakujúca sa nočná mora...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Aktuell
Originální název:

The Crucifix Killer , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvojitý kríž. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (951)

Murlock77
včera 4 z 5

Dvojitý kříž je kvalitní nálož poměrně brutální detektivky. Chris Carter si popisem hrůzných činů dává záležet natolik, že slabším povahám bych čtení jeho knih možná ani nedoporučil.

Všechno bylo asi tak, jak pro mě má být. Kniha relativně krátká, a tak příběh ubíhá naprosto náramně. Dvojici policistů Roberta Huntera a Carlose Garciu jsem si v podstatě zamiloval na první dobrou.

Doma na mě čeká celá série případů Roberta Huntera, už se těším, až rozečtu další autorův počin.

Ila117
01.06.2024 5 z 5

Má první kniha od Cartera.
Skvělé. Byla jsem velmi překvapená, styl psaní, detailně popsané vraždy, vnímala jsem i psychickou stránku, je vidět, že autor se vyzná. Moc povedené


HollyUndead
28.04.2024 5 z 5

Tak tohle byla detektivka přesně podle mého gusta! Hunter je velký sympaťák a všímavý detektiv, kterého jsem si oblíbil. A jeho nový parťák Garcia nebyl vůbec pozadu. Příběh byl mrazivě krutý a velice dobře sepsaný. Nemohl jsem se odtrhnout od knihy, dokud případ neskončil. A jak to u kvalitních detektivkách bývá, skončil dosti překvapivě. Samozřejmě, když se na to člověk dívá retrospektivně, dalo se podobné rozuzlení očekávat, nicméně autor mistrně motivy vraha skryl, což také značně přispělo k mému nadšení z této detektivky. S radostí sáhnu po dalším dílu!

všechny komentáře

Související novinky (2)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


Knižní novinky (25. 11. - 2. 12.)

25.11.2013


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dvojitý kríž v seznamech

v Právě čtených63x
v Přečtených5 292x
ve Čtenářské výzvě500x
v Doporučených381x
v Knihotéce1 213x
v Chystám se číst946x
v Chci si koupit177x
v dalších seznamech23x