Dvanáct chutí roku přehled

Dvanáct chutí roku
https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96220/dvanact-chuti-roku-96220.jpg 4 2 2

Čtyřchodová menu od ledna až do prosince velkou invencí proměňuje autor knihy, šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo, kaldoun či husí játra v jeho současné úpravě jsou neopakovatelným chuťovým zážitkem, který si můžeme připravit bez problémů i doma z dostupných surovin, sezonní zeleniny, ovoce a čerstvých bylinek. Pod taktovkou sommeliera doporučuje ke každému jídlu nejvhodnější .... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dvanáct chutí roku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dvanáct chutí roku v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce1x

Autorovy další knížky

2001  80%Moderní česká kuchařka
2011  80%Dvanáct chutí roku
2006  0%Nejen zelenina
2022  100%Recepty ze zájezdního hostince