Dům stínů přehled

Dům stínů
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393391/bmid_dum-stinu-pSj-393391.jpeg 4 135 135

Když se Kate Vavasourová probudí v nemocnici, nepamatuje si rodinu shromážděnou kolem svého lůžka ani svůj život před nehodou. Lékaři jí diagnostikují posttraumatickou amnézii s tím, že by se vzpomínky měly začít postupně vracet. Což se sice stane… ale ty vzpomínky nejsou její. Patří Isabel Vavasourové, která žila ve šlechtickém sídle Askerby Hall a zemřela před čtyřmi sty lety. Po návratu do Askerby Hall se Kate ocitne v domě plném stínů a podezírání. Protože nepoznává svoji rodinu, přátele, a dokonce ani malého syna, zoufale se snaží poskládat dohromady události, které vedly k jejímu děsivému pádu z věže. Zdá se, že život v Hallu není tak dokonalý, jak Vavasourovi na veřejnosti předstírají. Ale dřív než Kate odhalí současná tajemství, musí zjistit pravdu o minulosti… Byla Isabel skutečně šílená, nebo udělala chybu, když důvěřovala člověku, o kterém si myslela, že ji nikdy nezradí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

House of Shadows , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dům stínů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (49)

Jana-Marie
27.05.2024 5 z 5

Nádherná kniha, nemohla jsem se odtrhnout a na čtení se vždy hrozně těšila - tohle už jsem dlouho u knížky nezažila. Kdyby to šlo, dala bych ještě víc hvězdiček.

essene
29.02.2024 5 z 5

Naprosto úžasná-miluji časové roviny,mystiku,psychologii, takže ideální kniha.Podobný styl jako má oblíbená Erskinová atd)


Cami.lla
02.03.2023 5 z 5

Skvělý mix historie, současnosti, tajemna, psychologie, romantiky… Přestože je celkem brzo jasné, jak se bude děj vyvíjet, nemohla jsem se od příběhu odtrhnout.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dům stínů v seznamech

v Přečtených175x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených6x
v Knihotéce179x
v Chystám se číst123x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech4x