Svůdný vévoda přehled

Svůdný vévoda https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200853/bmid_svudny-vevoda-iCE-200853.jpg 4 70 70

Duke Trilogy série

< 2. díl >

Lady Olivia přijíždí do Londýna, aby se tu setkala s manželem, který od ní utekl před svatební nocí… i s jejími penězi. Jenže muž, který vypadá jako její manžel, se chová úplně jinak. Tohle přece není Edmund, ale jeho bratr-dvojče Samson Carlisle, vévoda z Durnhamu, jehož pověst však není zrovna valná… Samson zná bratra velmi dobře a ví, jak dovede člověka podvést a zranit jeho city. Nabídne tedy lady Olivii, že jí pomůže Edmunda vypátrat a získat zpátky to, o co ji okradl. Může však Olivia tomuto záhadnému a nebezpečnému, i když velmi přitažlivému a sympatickému muži důvěřovat? Nezničí její pověst stejně, jako ji zničil sám sobě? Vášeň je však silnější než strach. Olivia netouží po ničem jiném než užívat si Samových vášnivých polibků a bezpečí jeho náruče…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Duke of Scandal , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svůdný vévoda. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

účetní
02.03.2022 4 z 5

Pěkná kniha, i když musím říct, že první půlka mi přišla zdlouhavá, ale pak už se mi to líbilo až do konce.

Jája92
24.02.2021 4 z 5

Nejprve jsem si myslela, že se bude jednat o nudnou historickou romanci, jak se mi jevilo po přečtení prvních pár kapitol, ale pak se příběh změnil v pohodové čtení, i když samozřejmě obsahuje několik klasických klišé, jak už to u těchto příběhů bývá. Téma voňavkářství je však příjemným zpestřením, i detektivní zápletka, která dopadla poměrně zajímavě. Pouze konec knihy byl zbytečně natahován.


petraj30
16.02.2021 5 z 5

Bohužel jsem nesehnala ani první a ani poslední díl. Vzala jsem to středem a kniha se mi moc líbila.
Oba hrdinové byli úžasní, jen mě trochu štvalo spisovatelčino neustálé omílání , jak jsou oba krásní a dokonalí. Ten konec byl podle mě už překombinovaný, šlo to ukončit mnohem dřív, ale Olivie se na konci asi zbláznila a ten konec prodlužovala, dělala nesmyslné drahoty.
Nicméně zápletka a informace o výrobě parfémů mi přišly moc zajímavé a originální. Ráda si knihu přečtu znovu a snad seženu ostatní knihy i v naší knihovně. Moc pěkné:-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Svůdný vévoda v seznamech

v Přečtených117x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených7x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x