Druhá šance přehled

Druhá šance https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453049/bmid_druha-sance-JbO-453049.jpg 5 10 10

Ona je zdravotní sestra a má sklony pomáhat všem, kteří pomoc potřebují. On je odborník přes IT a jediné čemu umí pomoci je počítač. Ona si libuje v kladení otázek. On na ně nerad odpovídá. Ona přišla o rodiče a snaží se ze ztráty vzpamatovat díky práci v Řecku. On přišel o jediného člověka, na kterém mu skutečně záleželo a pustil se do trestní výpravy, aby zaplatili ti, co platit měli už na začátku. Oba potřebují druhou šanci. Druhou šanci na život. Najdou ji společně?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhá šance. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

jitka_dankova
08.04.2023

Erotický román, do kterého jsem se dokázala začíst a který mne absolutně neoslovil. Nepodívala jsem se pořádně, co kupuji a tak to mám. Bohužel, ani s prozřením, že jde o erotický román a jeho smysl a zacílení je rozhodně jiné, než u nějaké romantiky, jsem ho četla jen se sebezapřením. Postavy mi přišly ploché, nekonzistentní svým chováním v různých částech knihy. Jeho zápletka s trestní výpravou mi přišla absurdní, divná, nic mi nepřišlo reálné a opravdové. Bohužel, toto není pro mne. Raději nehodnotím hvězdičkami.

narisa
26.10.2022 5 z 5

Pro mě to bylo velké překvapení. Na knihu jsem narazila náhodou, zaujala mě antoce a pak už jsem jen četla. Zpočátku mi krapet vadila nespisovná čeština, ale na to jsem si v krátké době zvykla.
Příběh Xandra a Katei byl skvělý. Bylo to velice čtivé, s parádní dávkou erotiky a zároveň i detektivní zápletkou. Moc se mi líbilo vyprávění z pohledu obou postav. Výměna názorů a postřehů mezi Katei a Xandrem byla k nezaplacení a často i dost zábavná.
Potěšily mě i kapitoly z pohledu Chrise a Marianny a moc se těším na další díl, o kterém předpokládám, že by se měl týkat právě těchto postav. Nebo se mýlím?
Rozhodně by to bylo skvělé pokračování, protože ne vše bylo v tomto díle vyřešeno.
Každopádně autorce tleskám a velice ráda si přečtu její další knihy.
Rozhodně doporučuji.


Kešu1981
29.01.2022 4 z 5

Velice čtivé, hodně povedené. Za mě velká spokojenost a nadšení pro naší novou autorku. Prý první díl z trilogie...tak šup sem s dalším dílem :o)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Druhá šance v seznamech

v Přečtených15x
v Doporučených1x
v Knihotéce47x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Nikole Hall
česká, 1989
2020  90%Druhá šance