Dotyky lásky přehled

Dotyky lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48063/dotyky-lasky-48063.jpg 4 48 48

Charity Truittová utekla ze své zásnubní hostiny i ze světa velkého obchodu a Elias Winters se vzdal pomsty, kterou plánoval dlouhá léta. Mají za sebou rozhodnutí, kterým změnili svůj život a osud je svede dohromady v malém přímořském letovisku, kde chtějí začít znovu, a jejich vzájemná přitažlivost je téměř okamžitá. Působí jim však jenom problémy – ačkoli ve své profesi se oba dostali na vrchol, pokud jde o lásku a vztahy, jsou úplní začátečníci. Zatímco se opatrně sbližují, řeší své neshody a odhodlávají se udělat první krok, ospalým městečkem otřesou hned dvě podivné vraždy. Pod klidnou hladinou zde probíhají spodní proudy plné zrádných tajemství a nebezpečí je blíž, než Charity a Elias tuší…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Deep waters , 1996


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dotyky lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

vladka16
09.08.2021 5 z 5

Příjemný příběh, fajn a rychle se mi to četlo.

Kudík
06.01.2021 4 z 5

(SPOILER) Jsem ráda, že jsem přelouskala začátek, protože cca první třetina mi dala zabrat. Nějak na mě toho učení tal kek chara bylo moc. Charity měla přesně k ní padnoucí jméno...., její péče o všechny kolem, počínaje sourozenci, zaměstnanci, následně o obchodníky a nové přátele z mola, Otise a konče Eliasem, byla vystihující, vyčerpávající a občas i zábavná. Super byl Crazy Otis a jeho jízdy na kolotoči. Pachatel byl celkem brzy patrný a postavy, hlavně v rámci Asociace obchodníků Crazy Otis Landingu sympatické. Jen mi nedochází název titulu, jak došlo z Deep waters na Dotyky lásky.


LilianaFalcon
07.11.2019 3 z 5

Pár momentů tam bylo opravdu hezkých, až jsem si říkala, že škoda, že to autorka nepojala jinak. Tohle by si zasloužilo přepsat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dotyky lásky v seznamech

v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce86x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit6x