Dospívajícím dívkám přehled

Dospívajícím dívkám https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/10649/bmid_dospivajicim-divkam-rVN-10649.png 4 26 26

Reedice úspěšné publikace Zdravá dívka, kterou napsala renomovaná autorka populárně naučných knih o sexu a partnerských vztazích. Kniha je citlivým průvodcem pro dospívající dívky, které chtějí vědět vše o období puberty, o první menstruaci, péči o pleť a celé tělo. Naleznou v ní také odpovědi na to, co je sex, kdy s ním začít, co znamená ztráta panenství, jakou zvolit antikoncepci a nechybí ani rady, jak překonat první milostné zklamání, krizi v rodině či jak a kdy plánovat svoji budoucnost.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Pro děti a mládež
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Everygirl's Lifeguide , 1987


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dospívajícím dívkám. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Hani77
22.06.2021 5 z 5

V době, kdy jsem tuto knihu četla, se mi moc líbila, včetně toho křídového papíru. Už jsem byla sice starší (první knihou na toto téma byla klasika: Děvčátka, na slovíčko), ale přesto jsem si ji užila. Dnešní dívky už najdou všechny potřebné informace na internetu a podobné knihy nepotřebují. Starší dcera si ji sice ještě půjčila, ale mladší už jsem ji ani nevyndávala z knihovny. Ale když se vžiju do 90. let, tak určitě musím dát plný počet.

Jacinda
07.08.2020 5 z 5

Náhodou jsem si vzpomněla na tuhle záležitost :D Kdysi mi byla nápomocná. V čase kdy člověk sosal rozumy z poradny bravíčka. Něco je ale aktuální stále a forma je moc pěkně podaná.


mysiouxsie
26.05.2017 4 z 5

Vtipná vzpomínka na dobu, kdy internet ještě neměl takové slovo a porno se nepovažovalo za učební materiál..a ostýchaví rodiče kupovali svým dětem podobné knihy, aby se dozvěděly, jak to teda na světě chodí..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dospívajícím dívkám v seznamech

v Přečtených37x
v Doporučených1x
v Knihotéce30x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x