Domácí zavařování přehled

Domácí zavařování
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50548/domaci-zavarovani-50548.jpg 5 1 1

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí zavařování. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Herby77
15.04.2014 5 z 5

Pro toho kdo hodně zavařuje dobrá kniha,některé recepty už jsem vyzkoušela a zavařeniny jsou výborné.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Domácí zavařování v seznamech

v Přečtených2x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x