Dokonalý tah přehled

Dokonalý tah https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473808/bmid_dokonaly-tah-33s-473808.jpeg 4 79 79

Sara je krásná a bohatá obchodnice s uměním z velkoměsta. Jay je vysloužilý voják, který se po otcově smrti rozhodne postarat o rodinný ranč. Když Jay pozve Saru na svou farmu, aby ohodnotila několik obrazů z otcova dědictví, není připraven bojovat s neodolatelnou přitažlivostí, kterou k Saře cítí. Jakmile se ale Sara octne v hledáčku skrývajícího se vraha, je odhodlaný za její záchranu nasadit vlastní život.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Alpress
Originální název:

Perfect Touch , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalý tah. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

narisa
13.07.2022 4 z 5

Ze začátku jsem se nemohla začíst. Ale pak se příběh rozjel a začal mě bavit. Takže nakonec se mi kniha líbila. Ale musím říct, že autorčiny starší knihy jsou lepší. Například série Donovanovi je skvělá. Sara mi byla sympatická tím, že to fakt nebyla žádná slečinka a nedala se. Jay byl sympaťák už od začátku a jeho bratříček byl jeho pravý opak. Vztah Sary a Jaye byl sladký a úžasný, nevím co si Sára rozmýšlela. Já bych neváhala. Jinak tip na hlavního záporáka byl jasný a vyšel, ale v tom jeho komplicovi jsem se sekla.

dooky
13.06.2022 3 z 5

Romantická detektivka. U tohoto hodnocení jsem vážně nerozhodná. Nebylo to zlé, ale......Na lepší hodnocení je těch "ale" trochu moc. Chvílemi byly popisy a myšlenky zmatené a někdy mi nedávaly smysl. Hlavně zpočátku. Začátek vztahu mezi Jayem a Sarou byl také velmi uspěchaný a celkem nereálný. Takový fofr ubral na uvěřitelnosti. Co mě bavilo byly ty dramatické části knihy, které mi přišly napsané dobře. U nich jsem byla chvílemi i pořádně napnutá. Na konci přišlo překvapení, které jsem v první půlce knihy uhodla, potom zavrhla a nakonec se ukázalo, že jsem si to vlastně myslela celou dobu správně. To bylo dobře vymyšlené.


petulkapeta
30.03.2022 4 z 5

Všimla si napětí v jeho hlase, cítila, jak se jeho silné paže chvějí, a náhle si něco naplno uvědomila. On si bral sílu z ní, stejně jako ona z něj. Vznikalo mezi nimi pouto mnohem hlubší než jen to tělesné a mnohem silnějši, než dosud pocítila.

Plakala a slzy smývaly strach, co číhal pod povlakem odhodlání. Postupně opět nabírala silu a věděla, že totéž platí pro Jaye.

Moc pěkný pribeh nejen o lásce,ale i detektivni zapletkou.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dokonalý tah v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených101x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených3x
v Knihotéce141x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Elizabeth Lowell (p)
americká, 1944
2000  81%Jantarová pláž
1999  84%Nevěsta z Blackthornu
1998  83%Jenom on
2010  74%Nepokojná láska
2009  80%Podzimní milenec