Dokonalá sestra přehled

Dokonalá sestra https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23734/dokonala-sestra-23734.jpg 4 62 62

Vdává se sestřenice Phoebe Redmondové a ona, jako družička, znovu musí snášet příšerné taftové šaty, které vůbec nelichotí její postavě. A aby toho nebylo málo, její práce zástupkyně šéfkuchaře v oblíbeném yorském baru Barato připomíná spíše práci ve válečné oblasti, protože její nadřízený má značné psychopatické sklony. A jako by to nestačilo, miluje muže, který chodí s její úžasnou sestrou Alex. Je to těžké. A jako by ani to nestačilo, Phoebe tuší, že Alex Lukea vlastně vůbec nemiluje. Potom Alex zbrkle přijme Lukeovu žádost o ruku a vypadá to, že se Phoebe znovu bude muset obléct do taftu. Ale není jediná, kdo prožil zklamání v lásce. Jednou večer se v baru Barato objeví Will, má slavnostní oblečení a nemá kam jít. Žaket si oblékl na svou svatbu, která se však neuskutečnila, protože ho nevěsta odmítla přímo u oltáře... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Such a perfect sister , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalá sestra. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Tefnut
09.08.2018 4 z 5

Dokonalá sestra co jiného ke knize napsat jen, že stín, který máme před sebou nemusí být úplně rozhodující a vždy nám nemusí řídit život tím správným směrem. Kniha je čtivá, přívětivá a reálný postřeh všedního života. Každý má svůj stín, který buď překročí nebo se s ním bude prát celý život. Nakonec vše dopadlo tak jak mělo a tím nejlepším způsobem. Knihu bych doporučila každému.

DennySka
01.08.2018 5 z 5

Výborná, super čtivá a poutavá kniha, která si rozhodně zaslouží plný počet hvězdiček. Je to jedna z mála knih, které jsem již dvakrát četla a určitě se na to ještě chystám, ta zápletka a napětí je pohlcující, přelouskáno za dva dny. Rozhodně doporučuji :) !


PaníColumbová
06.07.2018 5 z 5

Ups :-) Takže... Bez jakéhokoliv rozhodování dávám *****! Kniha má téměř 300 stránek a přečetla jsem ji během dvou nebo třech dnů... Děj je tak "strhující", že jsem se od ní nemohla odtrhnout a dočetla ji kolem 1 hod. ranní :-) Bavilo mě předvídat, jak děj dopadne (což se mi nepodařilo:-) Původně jsem se rozmýšlela, jestli si ji mám z knihovny vůbec odnést (Omlouvám se, ale někdy mi totiž přijdou knížky od amerických autorů takové "americky jednoduché"), ale výpůjčky nelituji a už na mé od autorky čeká další knížka - snad mě nezklame ani ona :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dokonalá sestra v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených96x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce70x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Donna Hay
britská, 1960
2009  71%Kouzlo života
2006  81%Dokonalá sestra
2006  81%Návrat domů
2001  76%Barvy lásky
2007  67%Tak trochu hrdina