Dobré vibrácie, dobrý život přehled

Dobré vibrácie, dobrý život https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470508/bmid_dobre-vibracie-dobry-zivot-CKI-470508.jpg 5 29 29

Mentálny kouč a tvorca obsahu na sociálnych médiách Vex King, známy najmä na Instagrame. V roku 2018 vydal svoju dlho očakávanú prvú knih Dobré vibrácie, dobrý život, ktorá práve vychádza v slovenskom preklade. Vex sa stal výraznou osobnosťou v oblasti osobného rozvoja. Svoje hlboké duchovné poznanie sprostredkúva ostatným jednoducho a zrozumiteľne, opiera sa o príbehy z vlastného života a ponúka praktické riešenia. Zvíťazil nad nepriazňou osudu a stal sa vzorom pre desaťtisíce mladých ľudí. Ako sám hovorí: „Žiť skvelý život nie je ani zďaleka jednoduché, preto sa väčšina ľudí uspokojí s niečím menším. Vy sa k nim však nepridáte, ak si nájdete čas osvojiť si to, čo ste sa dozvedeli v tejto knihe, a začnete konať odhodlane, pozitívne a húževnato. Po malých krôčikoch si vybudujete nezvratný potenciál a priblížite sa svojmu vysnívanému životu.“... celý text

Literatura světová Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Tatran (Bratislava)
Originální název:

Good Vibes, Good Life: How Self-Love Is the Key to Unlocking Your Greatness , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobré vibrácie, dobrý život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Sixtínka
25.03.2024 4 z 5

Celkom inšpiratívne čítanie. Za mňa jedna z tých lepších kníh z tohto žánru.

Lily101
07.06.2023 5 z 5

Top kniha, která si troufám napsat, si mě v knihkupectví našla, oslovila mě, měla jsem lehké pochyby, ale intuice mě navigovala si ji koupit. Zakoupila jsem a vše se dalo do pohybu.

Zkrátka četba sama o sobě byla silná. Řešila jsem jeden problém a kniha mi poskytla řešení. Současně mi dala spoustu podnětů a ačkoliv se jedná o knihu, která se týká pozitivního myšlení (a že je jich takových opravdu hodně), tak ji prostě musím doporučit.

Toto je prostě kniha na šest hvězdiček z pěti!


Havran.
31.05.2023 4 z 5

V podstatě jsem se nedověděla nic nového, ale líbí se mi jak je kniha napsaná. Člověk by si měl čas od času zopakovat životní pravdy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dobré vibrácie, dobrý život v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených43x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených8x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst50x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech2x