Dlouhá noc přehled

Dlouhá noc https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248955/bmid_dlouha-noc-cr0-248955.jpg 4 97 97

Po sedmnácti letech přijíždí Irene Stensonová domů, aby prošetřila smrt svých rodičů – a setká se s něčím mnohem děsivějším, než si uměla představit… Investigativní reportérka Irene Stensonová nebyla ve svém rodišti Dunsley v Kalifornii od té příšerné noci, kdy našla oba své rodiče mrtvé na kuchyňské podlaze. Nyní po sedmnácti letech obdržela překvapující zprávu, která se možná týká jejich smrti – a je odhodlaná odhalit pravdu o tom, co se tu dávnou noc stalo. Ubytována v místním rekreačním areálu se svěří pohlednému Lukeu Dannerovi – bývalému mariňákovi zvyklému udílet příkazy, které Irene odhodlaně ignoruje. Luke však vycítí pod jejím sebevědomým zevnějškem strach – a neubrání se nutkání ji chránit. Kromě toho ho pohání vlastní vášeň, a zatímco se společně řítí do nebezpečí, podstupují větší riziko, než kterýkoli z nich očekával…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

All Night Long , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dlouhá noc. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

playada
20.12.2022 2 z 5

Pozdě jsem zaznamenala, že toto dílko je zařazené do " románu pro ženy ". Kdybych to věděla, asi si to k četbě nevyberu. Je to slaďãrna. Ale chápu, že pro milovníky romantiky to může být uspokojující čtení.

TerezaMondeková
06.09.2022 5 z 5

Skvělá kniha! Úžasný chytlavý začátek, ze kterého mi běhal mráz po zádech a to se dělo i později během knihy. Skvělý popis opuštěných, strašidelných a temných míst. Taková ta temná atmosféra a napětí, co dalšího se stane. Navíc se mi neskutečně líbí, že je to směs romantiky a detektivní zápletky. To jiskření mezi hlavními hrdiny, pomalé sbližování, budování důvěry, strach a starost o toho druhého. Vyrovnávání se s minulostí. Vyšetřování a touha najít odpovědi na otázky, kterému člověku chybí, aby se mohl pohnout dál. Musím sice uznat, že na konci jsem si opravdu musela znovu ujasnit, co všechno se stalo, proč a kdo, ale zápletka byla i tentokrát skvěle vymyšlená a nezůstaly mi žádné otázky. Taky rozhodně nechybělo překvapení, nebezpečí, akce a šok z toho, co se dělo. Doufám, že autorka napíše víc takových knih.


pip11
17.04.2021 4 z 5

Vražedné napětí, které místy prolínají vtipné dialogy a dávají tomuto thrilleru odlehčené okamžiky. Odhalování pravdy přináší nová nebezpečí a Irene musí i nadále bojovat se svými nočními můrami. Bylo to poutavé a dost čtivé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dlouhá noc v seznamech

v Přečtených132x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Amanda Quick (p)
americká, 1948
2004  83%Galantní pomsta
2008  87%Zkrocený netvor
2007  83%Nebezpečná láska
2011  80%Až na dno
2004  80%Placená společnice