Detektivové přehled

Detektivové https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203555/mid_detektivove-203555.jpg 4 77 77

Detektivové série

1. díl >

Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu. Důvtipní malí detektivové přivedou policii na stopu zloděje. Zbývá ale objevit záhadně zmizelý obraz... Dospěláci mají svoji Agathu Christie, pro děti je tu Zuzana Pospíšilová a její dětská detektivka. Malí čtenáři se mohou těšit nejen na napínavý text a krásné ilustrace Markéty Vydrové, ale také na tajný vzkaz a doprovodné detektivní otázky.DeTeKTiVové budou brzy pátrat v dalších, nových knížkách.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Detektivové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Winoga
13.03.2024 5 z 5

Četli jsme po večerech se synem. Hezky napsaná kniha pro tuto věkovou skupinu a je doprovázena velmi příjemnými kresbami.

ZuK1
12.12.2023 5 z 5

Milá knížka s detektivním příběhem, moc pěknými ilustracemi a závěrečnými kontrolními otázkami. Co by si počala policie, nebýt pomoci pěti malých kluků, detektivů a jednoho z tatínků :-) ... ale je to samozřejmě dětská knížka :-).


adela2316
06.12.2023 5 z 5

Kniha mě zaujala svým námětem. Bylo to pěkné počtení, hezké ilustrace, a co jsem ocenila nejvic a nesetkala jsem se s tím ještě, byly otázky na konci knihy týkající se příběhu. To se mi líbilo moc, a měla jsem radost, že syn (5let) mě na dost z nich odpověděl, ač některé nebyly jednoduché.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Detektivové v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených94x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených8x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x