Smrt ve Stuttgartu přehled

Smrt ve Stuttgartu https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/393011/bmid_smrt-v-stuttgartu-eyF-393011.jpg 3 21 21

Detektiv Berka série

< 12. díl >

Dvanáctý příběh soukromého detektiva Standy Berky začíná na lodi Stuttgart na Brněnské přehradě, kde Berka zase jednou navštíví jejího kapitána Jendu Horna, svého dlouholetého přítele. Cesta uplyne klidně a bez problémů. Jenže na konečné zastávce lodní dopravy ve Veverské Bítýšce oba kamarádi zjistí, že jediný cestující, který se spolu s nimi vyskytoval na horní palubě lodi, už není mezi živými. Zdánlivě zemřel přirozeně, dokud ovšem profesorka Motlová při pitvě neobjeví vpich jehly v mužových zádech a nezjistí, že byl otráven. Případ si přebírají detektivové Berkova přítele plukovníka Motla z brněnské mordparty...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt ve Stuttgartu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

jprst
26.12.2022 2 z 5

Hodnocení: jedna hvězda za příběh, jedna za knihu českého autora, ale jinak nic, co by se nějak vymykalo ze spíše slabšího průměru autorových knih, které jsem dosud přečetl. Dobré jako náplň knihobudek na nádraží nebo v nemocnici.

13werka
12.08.2021 1 z 5

Detektiv Berka mne střídavě nudil a lezl na nervy (protože mi přišel jako namyšlený fouňa přesvědčený o své dokonalosti), což je nejsilnější dojem z knihy :). A zajímalo by mne, jestli autor obálky tu knihu četl - mrtvola v kaluži krve na knížce, kde se vraždí jedem mi přijde jako úlet.


kolacky
04.07.2021 3 z 5

To jako fakt?
Robert Horník.
Radim Houska.
Rudolf Hronec.
Kdo si je při čtení nepletl, má můj obdiv. Jinak opět pan Češka ukecaný až do alelujá.

"A kromě svých schopností kriminalistických a pekařských Jarka vynikala i jako expertka v oboru výpočetní techniky, takže pokud nebylo přímo třeba práce příslušných policejních počítačových expertů, třeba při prolomení nějakého zapeklitého hesla, kolegové se s důvěrou obraceli na Jarku, která jim ráda pomohla, pokud tedy nebyla zrovna zavalena vlastní prací, což však bylo dosti často, protože Jarda jako šéf si chytrou kapitánku považoval a její svhopnosti bohatě využíval."
Uf. Jedna vyčerpávající věta na straně 205.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (19. týden)

05.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smrt ve Stuttgartu v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce54x
v Chystám se číst3x