Tajuplné lidské tělo přehled

Tajuplné lidské tělo https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176673/desiva-veda-tajuplne-lidske-telo-176673.jpg 4 68 68

Prozkoumejte s námi vědecké fakty s děsivou příchutí! Tato kniha se vám opravdu dostane až pod kůži. A pokud jste přesvědčeni, že váš zaludek zvládne nechutnou stránku vědeckých poznatků, přečtěte si o tom, jak vypadá lidské tělo zevnitř. Odhalíte při tom různá tajemství podivínských vědců a naučíte se rozpoznávat příznaky vražedných nemocí. Nechybějí ani obvyklé bláznivé vtipy a komiksy, úžasné přehledy faktů nebo záludné kvízy. Věda ještě nikdy nebyla tak děsivá!... celý text

Literatura naučná Pro děti a mládež Přírodní vědy
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Blood, Bones and Body Bits , 1996


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajuplné lidské tělo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Morbidus
09.02.2024 4 z 5

Tuto knihu jsem získal ještě v době, kdy daná edice nesla název Fokus - a stejně jako její následující souputnice v rámci Děsivé vědy mě jako dítě převelice zaujala. Samozřejmě z dnešního pohledu zůstalo před dětmi leccos tabuizováno (týká se hlavně poslední kapitoly) a něco může být nepřesné, nicméně jako povšechný přehled to funguje skvěle. Jen je třeba mít na paměti, že to jako učebnice nefunguje a vzhledem ke svému zábavnímu konceptu ani nemůže.
Celá tahle řada knih má skvělý humor a Tajuplné lidské tělo není výjimkou. Slovní hříčky zde jedou jako na běžícím páse. Přidejte k tomu zajímavé testy a několik zábavných pokusů a můžete si být jistí že kniha zapůsobí přesně tak, jak má. Sakra, vždyť mě dokázala pobavit i dnes!
Popularizační kniha vhodná pro všechny zvídavé děti.

mia.com
01.02.2023 4 z 5

Knihy z této série mě jako školačku hodně bavily. Dozvěděla jsem se něco nového zábavnou formou a navíc jsem milovala to grafické zpracování a obrázky.


inachisio
28.08.2020 5 z 5

Dáklis žúke! Skvělé, napěchované informacemi, čtivé, vtipné.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajuplné lidské tělo v seznamech

v Přečtených124x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech3x