Pátá cesta k pádu přehled

Pátá cesta k pádu https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270719/bmid_pata-cesta-k-padu-cLx-270719.jpg 4 410 410

Deset malých nadechnutí série

< 4. díl

Hubatá Reese MacKayová, holka s fialovými vlasy, je mistr světa ve špatném rozhodování. Když ztroskotá její krátké, nevydařené manželství, rozhodne se všechno změnit. Přestěhuje se do Miami – a docela se jí daří, dokud se nedopustí příšerného úletu se sexy blond vyhazovačem jménem Ben. Naštěstí to vypadá, že na ten průšvih bude moct zapomenout… Jenže naděje umře ve chvíli, kdy Ben, teď už dostudovaný právník, nastoupí do nové práce a hned první den se ocitne tváří v tvář kolegyni Reese, nevlastní dceři svého šéfa. Kdyby měl Ben trochu rozumu, vyhnul by se jí obloukem – ovšem Ben se problémům nevyhýbá, zvlášť když jsou tak sexy… Z cyklu Ten Tiny Breaths (4)... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Five Ways to Fall , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pátá cesta k pádu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (69)

bezzink
13.05.2024 5 z 5

Konecne dil, ktery me bavil tak moc jako jednicka. Nemam vubec co vytknout. Ten pribeh byl fakt skvely, neuveritelne ctivy, vtipny, hluboky. Jen skoda, ze kluci jako Ben se v realu asi moc nemeni.

monika0181
09.09.2023 5 z 5

Ben byl vždycky číslo. Jeho příběh s Reese mě moc bavil. Mrzí mě, že je v sérii poslední. Ze všech dílů mi přišel asi nejméně náročný. Výměny názorů a rozhovory Bena a Reese mě vykouzlily často úsměv na tváři.


nina3905
13.08.2023 5 z 5

Škoda, že je kniha je poslednou časťou série. Myslím si, že každý čitateľ resp. každá čitateľka si hlavné postavy Reese a Bena hneď zamilujú a budú sa pri čítaní zabávať na ich výmenách názorov zabávať. Už teraz sa teším na ďalšie knihy autorky.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pátá cesta k pádu v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených591x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených39x
v Knihotéce319x
v Chystám se číst185x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech6x