Jedna malá lež přehled

Jedna malá lež https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248674/bmid_jedna-mala-lez-248674.jpg 4 563 563

Deset malých nadechnutí série

< 2. díl >

Livia byla vždycky „slečna Dokonalá“, ale po nástupu na prestižní univerzitu zjišťuje, že to s ní zase tak skvělé není. Musí zvládnout první porážky, deziluzi, přizpůsobit své plány do budoucnosti a hlavně změnit přístup sama k sobě. A do toho se jí ještě připlete láska… Není divu, že v tom víru změn natropí pár chybiček. Jenže chyby jsou od toho, aby se napravovaly, a nová Livia bude možná ještě mnohem zajímavější osobnost než ta, za kterou se kdysi považovala. Z cyklu Ten Tiny Breaths (2)... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

One Tiny Lie , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedna malá lež. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (87)

bezzink
29.02.2024 4 z 5

Dalsi emocni smrst, sice ne tak velka jako u jednicky, ale i tak dost vyznamna. V urcite rovine i pomerne osobni. Kazdopadne jednoznacne to bylo na muj vkus dost divci, vicemene YA cetba oproti Kacey, kde to vyznivalo o moc vic dospele. No a doktor Stayner, to je vlastne uz trochu i fantasy zanr no ne? :)) Takze od vseho trochu.
Uvidime, cim prekvapi Cain.

monika0181
09.09.2023 5 z 5

Druhý díl série mě bavil o chloupek méně než první. Ale celá série nutí člověka se zamyslet nad postavami jejich životy a starostmi. Kniha je čtivá, není tak náročná, ale nepočítejte s odpolední oddechovkou, která na Vás nic nezanechá. Ještě dlouho po přečtení jsem na postavy myslela a je to dobře, že nás knihy donutí se zamyslet na životem.


nina3905
13.08.2023 5 z 5

Jedna malá lež je ďalšou vydarenou a úžasnou knihou od K. A. Tucker. Hoci kniha nadväzuje na prvú časť, prináša príbeh Livie. Príbeh je veľmi emotívny a určite budete "hltať" stránku po stránke.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jedna malá lež v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených791x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených60x
v Knihotéce375x
v Chystám se číst268x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech7x