Deník vlogerky přehled

Deník vlogerky https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367886/mid_denik-vlogerky-J9V-367886.jpg 3 19 19

Olívie touží zúčastnit se třídního výletu do New Yorku, kde by si konečně mohla najít nové kamarády. Nedávno totiž nastoupila do nové školy, kde zatím nikoho nezná. Jak ale sehnat peníze na letenku? Rozhodne se stát se internetovou hvězdou. Bohužel její počáteční pokusy skončí neslavně, Olívie se ale nevzdává. Přesvědčí svou spolužačku Emmu (začínající herečku), aby v jejím vlogu vystupovala jako vlogerka Destiny a udávala módní trendy. Její kanál se brzy stane internetovou senzací. Má to ale háček. Jak dlouho dokáže Olívie udržet své tajemství, než praskne, že holka na vlogu není ona? Navíc se začne cítit provinile, že propaguje pochybné výrobky od reklamních sponzorů. Stojí výlet do New Yorku za to, aby ohrozila zdraví svých fanoušků? Olívie vypráví svůj příběh prostřednictvím vtipných deníkových zápisků, scénářů k videím a komentářů svých obdivovatelů.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

The Vlogger Diaries , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník vlogerky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

-BARBIE-
14.05.2024

Velmi dobré čtení hlavně pro ty které nebaví číst složité texty. Kniha rychle plyne ale ne zase přehnaně, má příběh, myšlenku a zápletku. Jsou tu ale takové dvě vtipné drobnosti: až ve dvou třetinách knihy jsem se dozvěděla jak se jmenuje hlavní hrdinka(samozřejmě jsem nejspíš něco přehlédla a navíc je to na obálce napsané). Ta druhá je jak se jména fanoušků odráží v jejich komentářích: Zlý Liam 13- neustále píše "zlé" komentáře, KŘIČÍCÍ LAUREN- všechny její komentáře jsou psané TAKHLE, Destinyjedokonalá- odkazuje na Emmu, Srandista Finn- divný(vtipný) komentáře, Milovník planety382- komentáře proč řeší takovýhle věci když se kácí deštné pralesy apod.
Celkové hodnocení 8/10

simca9342
25.07.2023 5 z 5

Přečtená loni.

Olivie je vlogerka. Její fiktivní postava je Destiny,která je žije opačný život než Olivie. Plný zblázněných fanoušků (ale také haterů), nejrůznější firmy ji nabízejí spolupráce za zálohy a jeji život by nemohl být lepší.
Jak dlouho ale trvat může,
než jejím fanouškům dojde, že naletěli č*ze?
Pardon, ale zrovna jsem nenašla vhodný rým vystihujíci takovou lhářku. Snad mi odpustíte :)


Knihomolka506
11.03.2022 5 z 5

"víkendovka"
Příběh pro děti o tom, jaké je psát články na blog a být slavná osobnost. Přináší s sebou ale i druhou stránku věci - lži, domáhání se slávy a bohatství (V tomto případě je lépe říci fanoušků) .
Ať se vyjádří Olivie. Nebo Destiny?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Deník vlogerky v seznamech

v Přečtených28x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

Tim Collins
britská, 1975
2012  67%Moje "super" rodinka
2013  75%Vytí na měsíc a jiné trapasy
2012  73%Fakt "šílenej" rok
2018  67%Deník vlogerky
2019  73%Hoď se do klidu