Dějiny - Velký obrazový průvodce historií lidstva od úsvitu lidské civilizace po současnost přehled

Dějiny - Velký obrazový průvodce historií lidstva od úsvitu lidské civilizace po současnost https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/246476/bmid_dejiny-velky-obrazovy-pruvodce-hist-246476.jpg 4 40 40

Velkolepá encyklopedie nabízí komplexní mozaiku světových dějin od pravěku po současnost a díky unikátnímu grafickému zpracování, množství fotografií, mapek, časových os a věcným, čtivým textům přibližuje čtenáři minulost lidstva tak přehledně a v souvislostech jako žádná jiná kniha.

Literatura naučná Historie Encyklopedie
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

History


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dějiny - Velký obrazový průvodce historií lidstva od úsvitu lidské civilizace po současnost. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Usire
26.01.2021 4 z 5

Nebyl jsem tak nadšený jako u jiných dílů této řady. Přijde mi to takové odfláknuté, dělané narychlo. Je zde celá řada gramatických chyb. Obrázky to celé zachraňují, což je bohužel škoda.

Stanas513
29.11.2020 4 z 5

Opakování dějepisu teď už z jiného pohledu než v šedesátých a sedmdesátých letech. Určitě je zde víc pravdy. Jenom je škoda, jak už se zmínila čtenářka přede mnou, že je tam dost pravopisných chyb.


DavidGreňa
13.01.2020 3 z 5

Nakoľko ide o encyklopédiu a už dupľom ako ostatné Zviera, Zem, Vesmír a pod. zameranú na obrázky a fotky. Tak v týchto knihách nemôžete hľadať množstvo informácií. V knihách sú fakt len jednoduché údaje niekedy aj nie úplne presné. Ale čo sa týka formátu a fotiek sú vážne špičkové.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dějiny - Velký obrazový průvodce historií lidstva od úsvitu lidské civilizace po současnost v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených43x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit17x