Dějiny budou od úterý přehled

Dějiny budou od úterý
https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66652/dejiny-budou-od-uter-66652.jpg 2 4 4

Bez obav pokračujte ve čtení. Autor vás nebude zdržovat. Všechno už předem zkrátil," slibuje autor v předmluvě, když předtím pojednal - ovšemže stručně - o nepsaném, ale všeobecně platném zákonu, podle něhož "redaktor, vedoucí vydání, šéfredaktor, nakladatel, všichni nakonec řeknou totéž: ,Nešlo by to zkrátit?'" Výsledek autorova úsilí určitě nezklame - krátké, pečlivě vybroušené humoristické povídky čtenáře s krajní ohleduplností k jeho trvalému nedostatku času dobře pobaví.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dějiny budou od úterý. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

DuncanIdaho
29.01.2020 2 z 5

Hmmm..., nic moc. 90% povídek, spíše minipovídek, je o ničem. Jsou to příběhy z běžného života, ale v knižní podobě ničím nezaujmou. 2 nebo 3 povídky jsou úsměvné. U zbytku povídek jsem nepochopil, co tím autor chtěl říct, a to jsem nad každou takovou dlouho přemýšlel. Zkráceně řečeno, nejlepší byly kreslené vtipy za některými kapitolami.

ondras666
16.01.2020 2 z 5

Kniha krátkých příběhů, fejetonů, vtipů... Sám nevím jak to nazvat. Čte se dobře, příběhy nejsou dlouhé. Některé úsměvné, některé nudné. Podprůměrná kniha, které zvedají renomé ilustrace pana Hradeckého.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dějiny budou od úterý v seznamech

v Přečtených6x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x