Dej si na ni pozor přehled

Dej si na ni pozor
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517517/bmid_dej-si-na-ni-pozor-Y1F-517517.jpeg 4 80 80

Jak daleko jsme schopni zajít, abychom ohlídali ty, které milujeme? Napínavý psychologický thriller o matce, která musí být neustále ve střehu, pokud chce udržet svou rodinu v bezpečí. Sarah Goldmanová toho má hodně, co chce nechat za sebou, zejména Holly Monroeovou, pohlednou mladou chůvu, kterou si s manželem Danielem najali na hlídání jejich malého syna Jacoba. Zpočátku to vypadalo jako dokonalá spolupráce – Sarah měla chůvu, kterou její syn zbožňoval, a Holly našla mateřskou postavu, po jaké vždycky toužila. Sarah však nikdy nepatřila k důvěřivcům, a tak chůvu bedlivě sledovala. Čím víc ji pozorovala, tím víc se dozvídala – až jednoho dne uviděla něco tak šokujícího, že jí nezbylo než utéct.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr
Originální název:

Watch Out for Her , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dej si na ni pozor. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

tereziehl
11.05.2024 3 z 5

3,5 * Ze začátku velmi napínavé, zajímavý námět, kniha mě úplně chytila, od půlky bohužel trochu nuda. Konec neurazí, nenadchne, námět měl podle mě mnohem větší potenciál. Taky nemám ráda, když je poslední kapitola zalitá sluncem, mám pocit, že jsem podobnou četla už stokrát. Oddechovka fajn, ale na thriller málo wow.. :)

čef
06.05.2024 4 z 5

Skoro už dnes klasický thriller, kde se děj rozvíjí v jedné rodině a na základě podivných událostí se dostávají blahobytem rozmazlení lidičkové do stresu. Jinou myšlenku z tohoto díla asi nedostanete, naštěstí je to napsáno proficky, takže kdo má tyto napínáky rád, tak se s přimhouřením obou očí může i pobavit. Jenom před tím proboha nečtěte něco opravdového z reálného života obyčejných lidí zejména ne v méně rozvinutých krajinách nebo v chmurné minulosti.


Kira747
26.04.2024 2 z 5

(SPOILER) Hele, doslo nekomu, ze za to, ze Holly umre, mohla vlastne Sarah?! A vubec se o tom nezmini. To se mi teda nelibilo. A to, ze si Jacob cucal palec (proste ew :D). Libila se mi Tara i Holly. A ano, na zacatku i Alexis.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)

28.05.2023


Citáty z knihy (4)

Tohle je problém se lží. Připomíná oheň. Začne jako jediná jiskra, ale okamžitě je z ní požár pátého stupně.


Líbí se mi to. Je mi jedno, jestli se to líbí ostatním. Je nejvyšší čas, abych udělala něco pro sebe.


Je tak snadné přenést zodpovědnost na druhého. Přijmout pomoc.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Dej si na ni pozor v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených99x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce100x
v Chystám se číst117x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech1x