Dej šanci mně přehled

Dej šanci mně https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496464/bmid_dej-sanci-mne-Y2Y-496464.jpg 4 360 360

Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřekni ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat, ani ti nenavrhnu novou sérii lechtivých slovíček, která bys mu měla posílat uprostřed noci. Jako tvůj nejlepší kámoš jsem narazil na svůj limit a můžu ti upřímně říct, že si tě nezaslouží. To všechno ti neříkám proto, že bych kurva žárlil nebo snad proto, že měl tu drzost tvrdit, že vydělává víc peněz než já. (Pořád marně hledám jeho jméno v TOP 500 ve Forbesu a moc dobře vím, že to Ferrari si jenom pronajímá, ale to je na dlouhé vyprávění.) Prostě není tím, za koho ho považuješ a přitom máš někoho lepšího přímo před nosem. Máš všechny důvody pro to, abys mi nedala šanci, protože mě znáš líp než kdokoli jiný a souhlasíš se všemi těmi bulvárními plátky, které mě nazývají Nafoukaným králem New Yorku a Nezkrotným playboyem Manhattanu. Jsem si ale naprosto jistý tím, že by ti bylo líp s někým jiným, a chci, abys to věděla. Není toho moc, co od tebe žádám... Jen chci, aby ses s ním rozešla, kvůli mně.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Break Up With Him, For Me , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dej šanci mně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (71)

Pája699
14.05.2024 3 z 5

Tak tady mi asi nesedl styl psaní, nebo nevím.

Místy mi přišlo, že to nemá hlavu ani patu :-) Příběh je vyprávěn z x rozchodů, kterými Penelopa prošla a na to se nabaluje příběh hlavních hrdinů.
Hayden mi přišel jako super chlap, ale Penelopa byla rozmazlená princezna. Bratr Travis byl nehorázný blb. Asi v ringu dostal víckrát do hlavy, jinak si jeho chování neumím vysvětlit :-D

Moje myšlenkové pochody nejvíc vystihla čtenářka Pollyn. Vystihla to naprosto přesně a asi není co víc dodat.

Rapeh
10.11.2023 3 z 5

Mám rozpačitý pocit. Účel odpočinek a relax kniha splnila, ale určitě nepatří do kategorie jedním dechem. Bohužel umí autorka napsat lepší dílo.


pollyn
07.09.2023 1 z 5

(SPOILER) Spoiler
Tahle knížka mě tak rozčílila! Ááááá dlouho jsem nečetla nic horšího. Četla jsem všechny autorčiny knihy a s touhle hrůzou se nedají srovnat.
Tak zaprvé, celou dobu jsem si říkala, že je to snad druhý díl nějaké série, protože mi chybělo několik esenciálních informací. Kam se poděli rodiče? Proč umřeli? Proč musel Travis odcestovat? Co to furt bylo s tím počtem medailí? Totálně tam chyběl background.
Penelope je opravdu blbka. Krasobruslení tam je úplně zbytečné. To má být inspirace Zapatou? Nejvíc vtipný mi přišlo, že se prostě jen tak rozhodla, že nakonec bude trénovat pro olympioniky a oni ji okamžitě vzali.
"Ráda bych vzala zpátky svůj odmítací dopis. Chtěla bych trénovat ... a mít nárok na mediali"
Jinak je to nesympatická rozmazlená fiflena, která teda tvrdí, že před rozchodem 15 děsně miluje potají Haydena, ale chodí si s Timem a trilionem dalších. Hahaha.
Travis. Ježíši proč to MMA? Proč je tam popsanej ten jeden zápas? To je zase inspirace sérií V ringu? Chová se celou dobu jako idiot, Penelope si konečně dupne, ale pak když vidí kolik jí nechal na kontě tak zase celá roztaje :)))))))
Hayden, díkybohu aspoň za něj a za hezkou zápletku Cinderu s Tinderem. Proto ta jedna hvězda. Jinak evidentně měl jako postava potenciál (jednou větou zmíněné dětství, cesta ke slávě apod), ale autorka to úplně zazdila.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (září)

17.10.2022


Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)

11.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dej šanci mně v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených460x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených15x
v Knihotéce234x
v Chystám se číst144x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech6x

Autorovy další knížky

Whitney G. (p)
americká, 1988
2017  87%Turbulence
2020  86%Výpověď
2021  83%Důvodné pochybnosti
2020  82%S pozdravem Carter
2021  82%Trhni si, Ethane