Poutník přehled

Poutník
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42992/bmid_poutnik-bgK-42992.jpg 4 38 38

Dědictví St. Legerů série

< 2. díl

Série Dědictví St. Legerů: 1. DOHAZOVAČ 2. POUTNÍK Cornwall, doba po napoleonských válkách. Synové záhadného Anatola St. Legera jsou stejně jako jejich otec obdařeni dědictvím, které je i pro ně spíše kletbou, než-li darem. Starší syn Lance zdědil kromě otcova meče, ve kterém je ukryta síla St. Legerů, i mimořádnou schopnost putovat nocí jako duch oddělen od vlastního těla. Jendé takové noci se setká s mladou vdovou Rosalind. Nečeká ji však bezstarostný vztah, neboť Lanceho pronásleduje velmi silný pocit viny vůči svému mladšímu bratrovi…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Aradan
Originální název:

The Night Drifter , 1999


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poutník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Eva193
06.10.2022 4 z 5

Děj byl pěkný, napínavý a plynulý. Jen mě mrzí, že se nedovím další osudy sourozenců. Duchařiny jsem se bála, protože to není můj šálek čaje, ale nemá to s gotikou a záhrobím vůbec nic společného. Jsou to jen zajímavé zvláštní schopnosti členů rodiny (a kdo by nějakou tu schopnost nechtěl mít :-)). Vypadá to na začátek série o sourozencích St.Legerů, ale pokud vím, tak další pokračování není a knížka tím působí poněkud neuzavřeně. Tak opravuji, je pokračování o Valovi a Kate, jenom ne v češtině :-(.

Amitiel76
10.04.2020 5 z 5

Po přečtení "Dohazovače" jsem nečekala ani minutu, a hned otevřela první stránky "Poutníka". Opět na mě dýchl krásný, romantický příběh. Začetla jsem se okamžitě, protože jsem měla první díl stále pod nehty, a nemusela se trápit se vzpomínáním na předešlý děj.
Byl to kouzelný příběh, ale bohužel, první díl nepřekonal. Přesto hodnotím plným počtem hvězd.... Protože v porovnání s jinými romantickými knihami, tohle bylo prostě TOP :-))
Škoda že autorka sérii ukončila. Bylo by hezké začíst se do osudů některých dalších postav z rodu St.Legerů


havrmoni
02.02.2017 4 z 5

Další díl plný tajemných sil a lásky. Předchozí hrdinka byla na mě moc racionální,tahle zas neuvěřitelně naivní . Je,ale dobře vidět jak se mění a rozvíjí. Tahle autorka píše poutavě a kdo má rád mystično,jako já,rád si knihy přečte. Škoda,že jich není vìc,třeba Val,o něm by to mohlo být zajímavé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Poutník v seznamech

v Přečtených60x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených6x
v Knihotéce71x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

Anglie 19. století americká literatura romance historické romance

Autorovy další knížky

Susan Carroll
americká, 1952
2000  89%Dohazovač
2000  87%Poutník
1995  72%Nevinná šaráda
1997  60%Síla lásky