Dědicové černé vlajky přehled

Dědicové černé vlajky
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11540/dedicove-cerne-vlajky-11540.jpg 4 33 33

Mocná španělská říše se pomalu rozpadá, ale do Evropy dál proudí poklady z Nového světa. Mezi otroky, kteří za nelidských podmínek dobývají pro kolonizátory stříbro, je i Nick Flanagan. Starý Agnus, kterého vždy považoval za svého otce, mu před svou smrtí prozradí, že ho jako maličkého zachránil na moři a ujal se ho. Předá mu medailon s portrétem krásné ženy a nabádá ho, aby zjistil, kdo byli jeho skuteční rodiče. Nickovi se podaří uprchnout z tábora, přidá se k bukanýrům a brzy si vydobude místo kapitána. Je pevně odhodlaný nejen objasnit tajemství svého původu, ale také se pomstít krutému guvernérovi, a proto se rozhodne unést jeho dceru a požadovat vysoké výkupné. Na jeho stranu se sice přidávají další a další muži, ale Nick netuší, že proti sobě bude mít nejen nemilosrdného nepřítele, ale také kouzlo voodoo a vlastní srdce.... celý text

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Die Erben der schwarzen Flagge , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dědicové černé vlajky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Hade
03.07.2019 1 z 5

Neskutečná slátanina odporující logice s mnoha opsanými motivy od jiných spisovatelů. Ta jedna hvězda je pouze za to, že v knize vystupují piráti.

Haloon
10.04.2019 3 z 5

Zprvu jsem jí příliš nevěřil, ale nakonec se z ní vyklubal poutavý dobrodružný příběh s prvky fantasy, které dojmu z knihy nijak neuškodily. Příběh a dialogy jsou často naivní a plné klišé. Téma této doby je zde zromantizováno, až téměř do pohádky.


EffyMerillis
17.11.2017 5 z 5

Přečetla jsem ji. Na tom není nic divného. Kniha se mi líbila a přečetla jsem ji rychle. Co je ovšem divnější, přečetl ji poté i můj bratr, který snad maximálně vždy číst začal, ale víckrát už knihu do ruky nevzal. Tuto přečetl snad během 14 dnů, což značí, že ho musela opravdu zaujmout.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dědicové černé vlajky v seznamech

v Přečtených49x
v Knihotéce33x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Michael Peinkofer
německá, 1969
2008  81%Plamen z Faru
2008  75%Návrat orků
2018  74%Vítr a pravda
2014  90%Kniha z Askalonu
2009  75%Přísaha orků