Dědeček potrkal jelena přehled

Dědeček potrkal jelena https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/358536/mid_dedecek-potrkal-jelena-8R8-358536.jpg 4 21 21

Náš přední psychiatr MUDr. Radkin Honzák, CSc. (* 1939), připravil po pěti letech od vydání knížky Babičku potrkal jelen druhý výbor ze svých esejů, sloupků, komentářů i zamyšlení, které publikoval v odborných časopisech nebo na svém blogu. Obsahem jsou jako vždy jeho bezprostřední reakce na události kolem nás. Autor nám přibližuje medicínu i témata, v nichž se lékařské vědy proplétají s jinými oblastmi, s politikou, morálkou, vědou i občanstvím jako takovým, a se svým typickým humorem otevírá i témata nepříjemná a bolavá. I kdybychom s některými jeho postřehy nemuseli souhlasit, je rozhodně dobré se nad otázkami, které sobě i nám pokládá, vážně zamýšlet.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dědeček potrkal jelena. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

zuziV
10.07.2022 4 z 5

Pana Radkina Honzáka velice ráda poslouchám. Chtěla jsem si přečíst knížku - rozhovor s ním, ale v knihovně jsem neměla štěstí. Vzala jsem proto tuhle dostupnou. Po prvních kapitolách jsem ji odložila, vůbec mi nesedl okruh témat, ale po opětovné šanci za pár dní jsem od druhé půlky se zájmem dočetla. Ta byla pro mě záživnější, poučná a zajímavá.

Greenfingers
01.12.2019 5 z 5

Na knize mě nejdříve zaujal její titul. Kdybych pana Honzáka již neznal z jeho dalších prací a zejména jeho blogu, určitě by mě coby čtenáře zvídavého tento neotřelý název vybídl k četbě.
Autor opět bohatě uspokojil má vysoká očekávání. Obohatil mé znalosti z některých medicínských oborů a hlavně pobavil a inspiroval.
Už se těším na "Babičku"...


iceVS
24.05.2018 5 z 5

Skvělá kniha. A děkuji autorovi, že mě navedl na knihu Bez svědomí (Robert Hare). Kdo zažil, chápe. Děkuji za ten dublovaný RH faktor :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dědeček potrkal jelena v seznamech

v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit3x