Zkrocení vlka přehled

Zkrocení vlka https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83449/de-burghovi-zkroceni-83449.jpg 4 14 14

De Burghovi série

1. díl >

Marion Warennová utíká před svým strýcem, který jí usiluje o život. Je i se svým doprovodem přepadena a před jistou smrtí ji zachrání bratři de Burghové. Ze své minulosti si na nic nevzpomíná, ale po čase se prokáže její totožnost a Marion se musí vrátit k zlému strýci. Na cestě ji doprovází nejstarší syn - Dunstan de Burgh. Jak je možné, že tento udatný rytíř, jemuž se přezdívá Vlk, ji nejen nedokáže ohlídat, ale před jejím upřímným srdcem a mrštným jazykem musí nakonec kapitulovat?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Taming the Wolf , 1995


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zkrocení vlka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

munka
18.06.2019 5 z 5

Romantický príbeh ktorý stal za prečítanie. Láska a správne volené pokračovanie príbehu Vás drží v napätí po celý dej. De Burghovi sú sympaťáci, tak sa teším aj na príbehy ďalších bratov.

orinka3
21.09.2018 2 z 5

Nerozumím tomu, proč se v knize Kateřina Stradová jmenuje jinak? Detektiv, dá-li se tomu tak říkat, je opravdu mimořádně neschopný. Rudolfínská Praha se mi v podání autora docela líbila. Asi mám smůlu v tom, že když čtu o Rudolfovi II., vybaví se mi Werich, když o hraběnce Stradové, vidím Marii Vášovou, a to radši nemluvit o komořím Langovi. Jako detektivka knížka nestojí za nic. Možná v jiných zemích, kde tolik neznají naši historii, ji můžou vzít na milost. Ale tady je to vcelku propadák. Ženské postavy, především hraběnku Stradovou, a jejich podivnou sexuchtivost, radši nechám bez komentáře. Hvězdičky ponechám za čtivost a tu zamlženou rudolfínskou atmosféru.


modranka
26.04.2013 5 z 5

Príbeh som hodnotila z pohľadu poviedky, nie románu. Myslím, že mu nič nechýbalo. Dobrodružstvo, závisť, láska, prehra aj víťazstvo. Text sa čítal veľmi dobre. Vyzerá to tak, že séria DeBurghovci stojí za to prečítať.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zkrocení vlka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených27x
v Doporučených1x
v Knihotéce44x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x