Dcery Štěstěny přehled

Dcery Štěstěny https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/128396/bmid_dcery-stesteny-Aqr-128396.jpg 4 35 35

Jméno Melville ztrácí lesk luxusní módní značky už delší dobu, teď se však společnost ocitá na samé hraně propasti. Tři dcery jejího ředitele a pokračovatelem rodinné tradice Williama Melvilla, Elizabeth, Caitlin a Amber, spojuje snad jedině snaha vymanit se z područí otcova vlivu. Nyní však musí spojit své síly, aby odvrátily propukající krizi, jejíž příčiny tkví v dlouho ukrývaných rodinných tajemstvích, a očistily dobré jméno návrhářské dynastie. To jméno, které se všechny, byť každá rozdílným způsobem, snaží zapřít.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Daughters of Fortune , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dcery Štěstěny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

archivářka115
08.02.2022 4 z 5

Knížka se dobře se četla. I když byla taková oddechová, tak se mi líbila .

Arsi
01.09.2020 5 z 5

Pěkně zpracovaná rodinná sága rodu Melvillů. Soudržnost v rodině, ale nechybí ani závist a intriky. Kniha se i moc líbila.


Květinka008
22.01.2020 5 z 5

Romány - rodinné ságy si čas od času přečtu moc ráda, americké prostředí je také párkrát za rok "osvěžující". Nechce se mi věřit, že je tato kniha autorčinou prvotinou, klobouk dolů! Za mě napínavá četba, ze začátku byly kapitoly o jednotlivých členech rodiny delší, což skvěle pomohlo se zorientovat a na každého si zvyknout. Proto rychlé střídání dějů a osob na konci knihy nemátlo, ale více povzbuzovalo ke čtení.

Postavy Amber, Caitlin i Elizabeth prošly krásným vývojem, přesto byly předvídatelné a trochu schematické, stejně jako otec a v příběhu upozaděná matka. Nejlepší postavou, co se psychologie týče, byl jednoznačně strýček Piers.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dcery Štěstěny v seznamech

v Přečtených46x
v Doporučených5x
v Knihotéce41x
v Chystám se číst24x

Autorovy knížky

Tara Hyland
britská, 1976
2012  85%Dcery Štěstěny