Noví bohové: kniha první přehled

Noví bohové: kniha první
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433431/bmid_novy-bohove-kniha-prvni-vHl-433431.jpg 3 17 17

DC komiksový komplet série

< 82. díl >

NOVÍ BOHOVÉ: KNIHA PRVNÍ Původně vycházelo od března 1971 do ledna 1972 jako Noví bohové #1-6. A nastal čas, kdy staří bohové zemřeli. Rozprostřelo se dlouhé a hluboké ticho a vesmír na celé věky zahalila všeobjímající temnota. A objevilo se nové světlo... a úsvit Nových bohů. TALES OF UNEXPECTED #16 Původně vyšlo v dubnu 1957. V příběhu "Magické kladivo" naleznou dva muži v divočině záhadný nástroj, který dokáže vytvořit hromobití a déšť. Ale jaké je tajemství magického kladiva?... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Eaglemoss Collections
Originální název:

New Gods, Part 1 , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noví bohové: kniha první. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Luigi1
21.04.2024 2 z 5

To snad ne je to jako na houpačce

risha03
02.05.2020 4 z 5

Jak na knihu hledět? Jako na kus historie. Nemůžete ze 70. let čekat něco na dnešní poměry úžasného. Dívejte se na to tedy očima toho, že tohle dílo velmi ovlivnilo další desítky let universa DC. Přes všechnu svoji absurdnost se to navíc čte celkem dobře. Slabší 4 hvězdy.

Dodatek: špatně se to hodnotí, ostatně jako všechno. Kde je měřítko? Pokud Sandman je pro mě 5 z 5, pak tohle by měl být odpad a ne 4/5... Takže to hodnotím spíše jako “stojí za přečtení”.


hroubek
04.03.2020 2 z 5

Ke vší úctě k Jacku Kirbymu, velké legendě komiksové žánru, ale toto se mu nepovedlo. Noví bohové nejsou špatný komiks. Na to jsou moc dobře nakreslený a je tam pár opravdu skvělých věcí. Ale po příběhové, vypravěčské stránce nefungují. Nefungují postavy, místy je to dost nepřehledné a hodně špatné. A nejsmutnější je, že to není ani zábavné a čte se to blbě. Starý příběh je hodně fajn. Chápu proč to v kompletu je, ale toto se Kirbymu vůbec nepovedlo, a pokud nemusíte tak si to nepořizujete.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Noví bohové: kniha první v seznamech

v Přečtených20x
v Knihotéce23x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x