Flashpoint (dva příběhy) přehled

Flashpoint (dva příběhy) https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421867/bmid_flashpoint-gZU-421867.jpg 4 50 50

DC komiksový komplet série

< 72. díl >

FLASHPOINT (Původně vycházelo od června do října 2011 jako Flashpoint #1–5) Barry Allen je hrdina. Jako Flash, nejrychlejší muž na Zemi, ochraňuje nevinné a bojuje se zlem. Tento svět však nezná. V tomto světě Aquaman a Wonder Woman zatáhli miliony lidí do války, Batman má na rukou krev stejně jako jeho nepřátelé, a o Supermanovi tady v životě neslyšeli. Barry musí přesvědčit podivné, nebezpečné hrdiny této reality, aby mu pomohli v jeho záměrech, a vše uvést do původního stavu. Ale ať selže, nebo se mu to podaří, svět už nikdy nebude stejný. THE FLASH #139 (Původně vyšlo v září 1963) Jde o první příběh, kde Flash cestoval časem. Barry Allen se vydá do 25. století, kde musí porazit Profesora Zooma, padoucha odhodlaného páchat zločiny jako Flashův naprostý opak, Reverse Flash.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Eaglemoss Collections
Originální název:

Flashpoint


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Flashpoint (dva příběhy). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Luigi1
20.04.2024 5 z 5

Docela to šlo dalo se číst i kresba nebyla špatná

knizninadsenec
13.06.2023 5 z 5

Velmi krásný komiks v pevné vazbě. Krásná obálka, dokonalé ilustrace postav, příběhu, mapa světových hrozeb, skici.

Příběh je poutavý, proměnlivý, zajímavý. Flashpoint o alternativním světě, životě, hrozbách. Není jen o Flashovi, je zde mnoho postav ze světa DC.

Barry se to snaží napravit. Bojují zde spolu i hrdinové, kteří jsou na straně dobra, ale někteří v jiném světě nejsou zrovna na té dobré straně. Je to prostě jiný a změněný svět. Je to zajímavé a poutavé.

Mně osobně se příběh velmi líbil, doporučuji všem milovníkům Flashe a světa DC... Bylo skvělé si příběh připomenout v knižní podobě.


Norri
20.02.2023 5 z 5

Boží! Nejenom že je to jeden ze zlomových, ba přímo klíčových komiksů v DC vesmíru, ale ono je to zároveň zatraceně dobré! Trošku jsem se bál, že to bude pitomost. Buďto naivní anebo nepřehledná. Ale tohle je chytré a emotivní. Jsou tam momenty, kdy jsem se musel smát vtipným věcem a momenty, kdy jsem musel uznale pokyvovat hlavou nad něčím epickým. Kresba je taky skvělá. Tohle se vážně povedlo!

Retro komiks o zrození Reverse Flashe je sice naivní, ale svým způsobem i zajímavý. Minimálně jeho přidání k Flashpointu dává smysl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Flashpoint (dva příběhy) v seznamech

v Přečtených56x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených6x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

komiksy superhrdinové DC Comics Flash

Autoři knihy

Geoff Johns
americká, 1973
John Broome (p)
americká, 1913 - 1999