Dávaj na mňa pozor přehled

Dávaj na mňa pozor https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434648/bmid_davaj-na-mna-pozor-ae0-434648.jpg 4 139 139

D. D. Warrenová série

< 9. díl

Je dokonalá dcéra? Pekný jesenný deň v Bostone pokazí chladnokrvná vražda štyroch členov rodiny vo vlastnom dome. Najstaršia dcéra, šestnásťročná Roxanna Baezová, je po tomto zločine stále nezvestná. Svedkovia tvrdia, že krátko pred streľbou vzala na prechádzku dva rodinné psy. Mala šťastie a podarilo sa jej pred páchateľom ujsť? Alebo jej neprítomnosť svedčí o čomsi zlovestnejšom? Je dokonalá vrahyňa? Prípadu sa ujme skúsená detektívka D. D. Warrenová. Rovnako nezaháľa ani Flora Danová, ktorá prežila osobnú tragédiu a stala sa znej akási samozvaná vyšetrovateľka, možno aj pomstiteľka. Obom ženám nejde do hlavy tragický koniec rodiny s nie najlepšou minulosťou, ktorá sa však podľa všetkého napokon ocitla na správnej ceste. Pátranie naberá na obrátkach, jedno miesto činu vedie k ďalšiemu. D. D. a Flora musia spojiť sily, aby vyriešili prípad plný rodinných tajomstiev a pochopili význam stôp, čo za sebou zanechalo mladé dievča. Či už ide o obeť, alebo podozrivú, jedno je jasné: Roxy Baezová ešte nepovedala posledné slovo.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Look for Me , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dávaj na mňa pozor. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

klarence
19.02.2024 3 z 5

Na začátku mne zmátl prolog, musela jsem se podívat, co jsem si vlastně půjčila.
postupně jsem se do toho dostávala. Smutné téma . Celkově se mi to docela dobře četlo, ale něco tomu chybělo.. ale určitě půjdu do dalšího dílu.

petra3242
15.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Smutný příběh, který mě ale neskutečně bavil. Tak moc mi bylo líto Mannyho a i Roxy. Zatímco jde vyvenčit psy, někdo zmasakruje celou její rodinu. Nedokázala jsem si představit, kdo může něco takového udělat. Nechtěla jsem věřit tomu, že by to mohla udělat Roxy, že by dokázala popravit vlastní matku, mladší sestru nebo milovaného bratříčka. Konečné rozuzlení bylo pro mě překvapivé a pořád si říkám proč?
Jen poznámka: nevěděla jsem, že kniha je ze série, ve čtení mi to nijak nevadilo. Možná si přečtu i ostatní díly


micha-ella
02.12.2022

Začala jsem číst prolog a narazila na první nesrovnalost. Byl ten pronajatý byt čtyřpokojový nebo třípokojový? Asi to není důležité, ale nesrovnalosti mě štvou. A další nesrovnalost hned o pár řádků dál - prý "už žádný pidipokojík jako dřív" a vzápětí popis současného bydlení, do kterého se dotyčná zamilovala v tom pronajatém bytě: "krcálek, spíš kumbál, sotva velikosti matrace"! Tak co jako? A potom popis strašlivého masakru: bodání, sekání, perforovaná střeva, čepel v měkké tkáni pod žebry a nožem jedním šmiknutím ukrojená lidská paže! A co kost? A potom tam kámoška tu paži nosí a... Přiznávám, že po prologu jsem knížku odhodila, tak nevím , jestli třeba šlo jen o sen. I to by mi vadilo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (32. týden)

02.08.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dávaj na mňa pozor v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených172x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených8x
v Knihotéce148x
v Chystám se číst90x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech1x