Temný safír přehled

Temný safír
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/115416/bmid_dark-jewels-temny-safir-MyZ-115416.jpg 4 44 44

Dark Jewels série

< 3. díl

Lady Sheena zoufale prchá z rodného hradu Ogof, pronásledovaná obviněním z vraždy a děsivými vzpomínkami. Nemá nikoho, kdo by jí mohl pomoci, a také dobře ví, že zbrojnoši jsou jí v patách, a tak se ukryje na lodi s názvem Temný safír. Kapitán Keegan o lásku nestojí. Vzpomínky na to, jak jeho otec kvůli milostnému pobláznění přišel o vše – dokonce i o život –, jsou v Keeganově mysli až příliš živé. Ne, Keegan nikdy nedopustí, aby na jeho rozhodnutí měly větší vliv city než chladné úvahy! Když k němu námořníci předvedou černou pasažérku, kterou našli v podpalubí, Keeganovi se zdá dívka povědomá, ale nedokáže si vzpomenout, odkud ji zná. Zato Sheena nemá nejmenší pochybnost – stačí jí jediný pohled, aby v kapitánových očích spatřila odlesk temného safíru, který před lety tragicky spoutal jejich osudy. A zatímco se mezi nimi znovu rodí někdejší vášeň, osud už má pro ně uchystané další zkoušky, kdy jim oběma znovu půjde o život…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Dark Sapphire , 2000


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temný safír. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

petraj30
29.03.2021 2 z 5

První půlka byla o ničem. Bylo to strašně zdlouhavé a nudné. Bohužel naivně jsem si myslela, že ta druhá půlka bude lepší, ale zase nic. Možná ten konec by ještě s odřenýma ušima a zavřenýma očima ušel, ale ani přesto to nebylo žádné terno.
Ani nemůžu napsat, jak na mě zapůsobili hlavní hrdinové. Nevím to ještě ani teď těsně po přečtení. Přišlo mi, že autorka popisovala hlavně jejich pocity nebo ty vedlejší linky. Na těch se pochopitelně mohla více vyřádit, ale přišlo mi to nedotažené do konce a popisované halabala stejně jako ten zbytek. Bohužel mě to nezaujalo, ale rozhodně by to nebyl špatný příběh, kdyby se na něm více zapracovalo.
Z této série se mi líbil jen druhý díl. Ty detektivní příběhy jdou LJ rozhodně líp

janqa410
03.04.2020 2 z 5

Třetí díl. Co k tomu napsat... Od začátku přibližně do větší poloviny, jsem si myslela, že to ani nedočtu. Ale to bych nebyla já, protože já knihu vždycky dočtu! :-D Nicméně, děj byl takový nijaký, sem tam nějaké to vzrůšo, ale nic co by mě donutilo se u stránek udržet a hltat slova dál a dál... Takže jsem se do četby vyloženě nutila. Vlastně několik prvních stran, kde začínala zápletka, tak byly velmi čtivé - pak nuda - až v poslední třetině se to zase rozjelo a už jsem poznávala to, co mě normálně u jiných knih drapne za flígr hned zpočátku. Příběh Keegana a Sheeny mě bavil, sympatický pár. Oba dva rebelové, co si nenechají líbit nic, co nechtějí. Nicméně, románová tvorba Jacson mě příliš neoslovila, tedy trilogie Dark Jewels. Nevadí, oblíbenkyně těchto románů už mám a myslím, že ty už žádná jiná románopisatelka zřejmě nepřekoná. Každopádně, Jackson dám ještě šanci na poli trillerů.


Ála1968
07.08.2019 3 z 5

Bylo to hezké,začátek trochu pokulhával,ale naštěstí se příběh rozjel a byl opravdu pěkný

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Temný safír v seznamech

v Přečtených77x
v Doporučených1x
v Knihotéce101x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Lisa Jackson
americká, 1952
2010  88%Vyvolená k smrti
2009  88%Osamělá smrt
2011  84%Horká krev
2013  83%Nechtěj nic vědět
2009  77%Zrádkyně