Slavnostní otevření přehled

Slavnostní otevření https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474681/bmid_slavnostni-otevreni-qPH-474681.jpg 4 35 35

Dare Valley série

< 3. díl

Když se Peggy McBrideová přestěhuje do Dare Valley v Coloradu, to poslední, s čím se tam chce setkat, je nezadaný muž. Ze svého rozvodu se poučila, že láska i manželství jsou ošidné, a jako svobodná matka a nově jmenovaná zástupkyně šerifa má starostí i práce dost. Avšak potom, co se ve městě objeví majitel sítě hotelů a proslulý hráč pokeru, začne ji přitahovat muž, s nímž by ji nikdy nenapadlo mít cokoli společného. Milionář Mac Maven přišel do Dare Valley s ambicioźními plány na rekonstrukci starého hotelu Velehora a jeho přeměnu v luxusní pokerové letovisko. V celém městečku existuje jediný člověk, jenž mu dá otevřeně najevo svůj nesouhlas, a sice zástupkyně šerifa Peggy McBrideová, která má zásadní výhrady vůči hazardu. Přestože je Mac její úhlavní protivník, vytuší v ní něhu a vášeň, již v ní touží osvobodit. A protože pomáhá své sestře s výchovou svého dospívajícího synovce, Peggyinu situaci chápe a dokáže proniknout pod její drsnou a nenávistnou masku. Když neznámý člověk pohrozí výbuchem bomby v hotelu právě během jeho slavnostního otevření, Mac a Peggy jsou nuceni spojit síly a zjistit, kdo je za hrozbu zodpovědný. Společná práce je sblíží a probudí v nich dosud doutnající touhu, kterou Peggy vší vůli popírá a brání se jí. Podaří se Macovi Peggy přesvědčit, aby překonala rozdíly mezi nimi a vsadila si po dlouhé době opět na lásku?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Grand Opening , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slavnostní otevření. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

zoew
08.01.2024

(SPOILER) Strašně se mi to vleklo, v podstatě se tu nic neděje, do 100. stránky se dozvíte, že Peggy napadl los a Macův synovec překročil rychlost v nedovoleně zapůjčeném Ferrari, takže jsem se dál neobtěžovala číst.

Szilvia1
28.09.2022 4 z 5

Slavnostní otevření bylo napínavější jako druhý díl.Líbilo se mi jak se Mac choval ke svému synovci Dustinovi ale i ke Kiethovi.Knížka byla pěkná.


narisa
30.08.2022 5 z 5

Třetí díl za mě super. Skvělé čtení, které se nevleklo a velice mě okouzlil vztah Maca a jeho synovce Dustina, stejně tak pak jeho vztah s jeho budoucím synem Keithem. Už v předchozí knize mě velice zaujala interakce mezi Peggy a Macem a tak jsem se na toto pokračování velice těšila. A nezklamalo. Mac byl opravdu správný chlap. Peggy byla zase velice svérázná, ale zároveň citlivá ženská, která se jen tak nedá a jeden si k ní musí prokousat cestu. A dění v obou rodinách mě velice těšilo. Hlavně ta pospolitost, soudržnost a láska byla skvělá.
Jen mě mrzí, že asi nevyjde pokračování. Alespoň to tak nevypadá. A v originále má série Dare Valley asi jedenáct dílů. Škoda, moc jsem se těšila na vývoj vztahu Rhetta a Abbie.
Rozhodně doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (33. týden)

15.08.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Slavnostní otevření v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených50x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce135x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Ava Miles
americká
2021  75%Země Nory Robertsové
2021  72%Francouzská hostina
2021  79%Slavnostní otevření