Svině přehled

Svině https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351889/bmid_svine-4FD-351889.jpg 4 39 39

Danny Katz série

< 2. díl

Zločinec Jorma Hedlund se nechá zlákat na svou poslední akci – tip na transport cenin je příležitostí, kterou si nemůže nechat ujít. Jenže loupež se strašlivě zvrtne a z Jormy se stává štvanec. Mezitím se Danny Katz snaží zjistit, co se stalo s někdejším dealerem Ramónem a jeho přítelkyní Jenny. Stopa vede nejprve do světa stockholmské pornografie a poté směrem, jaký Katz nemohl předem tušit. Dávná touha po drogách jej zavádí do víru událostí, které jsou čím dál zamotanější. Jisté je jen jedno: někdo mu chce zabránit v odhalení pravdy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svině. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Pavlína2019
19.02.2024 3 z 5

Drsná kniha, nepříjemné téma. Napsaná je určitě dobře, pokud tohle oceníte. Úplně mi nesedla, četla jsem před dávnou dobou první díl, chtěla jsem tedy i druhý díl.

terezarath
17.06.2023 2 z 5

Hrozná okecávačka,na můj vkus až moc popisů událostí, které vlastně s hlavním příběhem nijak nesouvisí. Samotný děj měl nejspíš dobrý náběh, téma sice nic světoborného, ale určitě to mohlo být zajímavé. Na severské krimi sotva slabší průměr.


knihomolka525
11.01.2023 5 z 5

Trochu rušivým elementem byl klasicky seversky rozroztříštěný děj.Jinak po dlouhé době jsm sáhla po knize,která mě na dva dny "uvěznila" doma.Prostředí drog,prostituce a obchodu s bílým masem,migranti, je tady podán dosti popisně .Do detailů.Takové to:kdo můžeš ,vyhni se tomu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Svině v seznamech

v Přečtených53x
ve Čtenářské výzvě8x
v Knihotéce69x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit2x