Dokonalá milenka přehled

Dokonalá milenka https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174610/bmid_dokonala-milenka-tkZ-174610.jpg 4 113 113

Cynsterovská sága série

< 10. díl >

Simon Frederick Cynster hledá ženu, která by ve dne byla dokonalou dámou a v noci prostopášnou hříšnou milenkou. S ničím jiným než s absolutním naplněním svých představ se nespokojí. Zároveň si je však dobře vědom toho, jak delikátní musí jeho pátrání být. Nemůže si dovolit urazit čest nějaké dámy, nemůže si dovolit ztratit čest svou, a především – nemůže si dovolit, aby se to rozkřiklo a svou náruč mu pak nabízela každá nezadaná nebo ovdovělá dáma v království. Když ale potkává Portii Ashfordovou, kterou zná od dětství a nikdy o ní jako o své případné družce neuvažoval, je ohromen. Mimo jiné i tím, s jakou tvrdohlavostí slečna Ashfordová lpí na své nezávislosti.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Perfect Lover , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalá milenka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

moudivlacek
25.10.2022 4 z 5

Hezký příběh dvou lidí dlouholetých přátel, kteří si myslí, že se znají, a kteří nikdy nepomysleli na toho druhého jinak než na známého. Nyní jsou u společných přátel a zde sledují zhýčkanou zlou mladou paní, která ubližuje všem okolo. Navíc oba si nezávisle sami sobě přiznají co chtějí. A je tu stará známá obávaná lady O., a ta je překvapí oba dva.
Příběh plný romantiky a vášně, ale také i špetky detektivky. Je to odpočinkové čtení, které jsem si užila.

účetní
05.06.2022 3 z 5

Tak zde se bohužel musím přidat k těm starším negativním komentářům, protože je v nich přesně vyjádřeno to, co vadilo i mě. Kniha neměla skoro žádný děj, první půlka tedy vůbec, málo dialogů, stále jen popisy toho, kdo kde stojí, kdo s kým mluví, kdo s kým kam jde, koho otravuje Kitty, na koho se kdo dívá, stále dokola. Velmi dlouhé pasáže o pocitech hlavní hrdinky, co se jí honilo hlavou. V druhé půlce procházka, jídlo, v noci erotika, druhý den to samé. Celkově knihu nezachránil ani konec. To byla první kniha této autorky, která mně vyloženě nebavila a dle komentářů jsem nebyla jediná zklamaná z této knihy.


Eliot30
13.01.2022 5 z 5

Velmi milé čtení, příjemné, svůdné, napínavé a okouzlující.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dokonalá milenka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených173x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených14x
v Knihotéce131x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech3x