Závěrečný účet přehled

Závěrečný účet https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/35513/bmid_zaverecny-ucet-Fyi-35513.jpg 4 49 49

Cybrain série

< 2. díl >

Greg Honberg už ví, kdo ho dostal do kybernetického pekla, v jehož podzemí musí čelit zmutovaným programům, disponujícím ostrými zuby, drápy, plazmovými zbraněmi a eliminačními granáty. Smysl jeho života se smrskl do jediného slova: pomsta. Strůjci jeho osudu sice obývají reálný pozemský svět, ovšem Greg brzy přijde na to, že ten je s kyberprostorem již natolik propojený, že šance na pomsto jsou více než reálné… -- zdroj: legie.info --... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Závěrečný účet. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

myskakarel
20.01.2024 5 z 5

Akce za akci, vykreslení prostředí. A vlastně celkové jak se příběh vyvíjí, je velice zajímavé. No a nakonec ... ? To jsem zvědav jak to bude dál :)

borufka
15.08.2022 4 z 5

Za mě lepší než první díl, ubylo cest do hlubin duše, přibylo bohapustých stříleček, i si myslím, že se postavy polepšily s mluvou, rozhodně mi přijde, že už mluví víc, jak jim zobák narost... Do druhého dílu jsem se pustila ze zvědavosti, co a koho všechno dokáže Greg zničit, celkem mě překvapilo, že už na konci druhého dílu to vzal takříkajíc jedním jebem:-). Do třetího dílu už se vysloveně těším.


kap66
22.03.2022 3 z 5

Závěrečný účet trpí nemocí typickou pro druhé díly. Už víme to nejzajímavější, tedy jak a proč se Greg vzal v tomhle šíleném světě. Takže Monte Christo na síti promýšlí pomstu - a pak už jenom vybíhá, střílí, vrací se, vybíhá, střílí,… Ale celkem zábavné je to pořád, občas se i zaleskne nějaká perla (relativizace stesku po pravém světě z úst postavy z počítačové hry). Jenže ten jazyk, který mě štval v 1. dílu, se nijak nevylepšil. A to, že jsem si to tehdy při psaní komentáře pojmenovala, jen zostřilo moje vnímání, k mé škodě, samozřejmě. Postavy mluví i ve chvílích akce tak, že mi to zní – když to trochu přeženu – přibližně takhle (necituji, tvořím z utrpení): ty blbý zvíře, jež tu nemáš co dělati, padej do hajzlu! Vydýchám to za pár týdnů, pak budu číst dál, je to napínavé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (4)

Starý Robinson mohl mít tak sto let. A to jsem mu ještě stovku ubral.


Někdy je daleko jednodušší přelstít inteligenta než blbce.


Hned druhý den ráno u snídaně, kterou byla láhev vodky.....byl čas na vytvoření plánu.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Závěrečný účet v seznamech

v Přečtených72x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených6x
v Knihotéce82x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x