Cvičení paměti na celý rok přehled

Cvičení paměti na celý rok https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467040/bmid_cviceni-pameti-na-cely-rok-8L6-467040.jpg 5 2 2

Buďte aktivní po celý svůj život! Pravidelné cvičení si zaslouží nejen tělo, ale především mozek. Pokud nebude pracovat, jak má, nemůže organismus dobře fungovat. Proto je nutné mozek pravidelně namáhat, a to nejen v mládí – nikdy není pozdě začít. Není to jen velmi užitečné, ale s touto knihou i zajímavé a zábavné! Cvičení v této knize jsou zaměřena na krátkodobou a dlouhodobou paměť i na jiné kognitivní (poznávací) funkce – na koncentraci pozornosti, logické myšlení, slovní zásobu, fantazii, kreativitu a další schopnosti. Komplexní trénink mozku je jedním z nejúčinnějších faktorů při předcházení poruchám paměti a různým onemocněním (Alzheimerově chorobě apod.). Kniha rozhodně není určena jen seniorům! Procvičovat paměť je velice důležité nejpozději od středního věku, zejména u těch, kdo mají jednostranné nebo rutinní zaměstnání. Najdete zde i různé rady, jakým dalším způsobem mozek aktivovat nebo jak se vyrovnávat se zapomínáním.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cvičení paměti na celý rok. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Danka22
27.03.2024 5 z 5

Cvičit se má nejen celé tělo, ale i mozek. Ne každý se může chlubit obrovským pamatovákem, kdy stačí jen se na něco podívat a se ví, co to je. Tahle útlá knížka vám ale pomůže, abyste nezapomněli i na to, což už víte.
Hned na začátku se dozvíte, jak o svoji paměť lépe pečovat, i jaká jsou možnosti vašeho učení/snažení. Následuje celá řada praktického cvičení. Já mám strašně moc ráda hlavolamy a různé slovní hříčky. Takže jsem se vyřádila u ZASTARALÝCH SLOV. Bože, jak já tu češtinu miluji. Pikantní jsou i SYNONYMA, MĚSTA A VESNICE KONČÍCI NA nebo DOPLŇTE VHODNÉ PÍSMENO!
Kniha Cvičení paměti na celý rok rozhodně není jen pro babičky a dědečky. Učit se z ní můžete i vy. A bude vás bavit, to mi věřte. Výhodou také je, že na konci máte řešení, takže se můžete podívat, jestli jste to vymysleli dobře.
Moji milí čtenáři, Alzheimer klepe na dveře u každého mozku, i u toho vašeho. Tak se hýbejte, žijte zdravě, a hlavně se učte.
Za úžasnou publikaci děkuji

palka452
06.01.2023 5 z 5

Moc praktických cvičení


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cvičení paměti na celý rok v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených2x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst2x