Cvičebnice Kreativ: Luxus přítomného okamžiku přehled

Cvičebnice Kreativ: Luxus přítomného okamžiku
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349836/bmid_cvicebnice-kreativ-luxus-pritomneho-sKK-349836.jpg 3 9 9

Pokud se někdy večer divíte, kam vám tak rychle zmizel celý den nebo dokonce týden nebo měsíc, je nejvyšší čas zpomalit. Nenechte si už krást vlastní život cizími starostmi nebo nesmyslnými požadavky světa okolo vás! Naučte se, jak si užít každou svoji minutu a získat tak víc času, lepší náladu, klidnou mysl i šťastnější rodinu. Nový speciál časopisu Kreativ s názvem Luxus přítomnosti je celý věnovaný mindfulness, tedy vnímavosti k sobě samému. Naučte se být na sebe hodní.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cvičebnice Kreativ: Luxus přítomného okamžiku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Marčullkas
20.10.2017 4 z 5

Milá cvičebnice, zajímavé inspirativní texty. Jenom to vypisování šidím.

Eorin
17.09.2017 3 z 5

Ale proč ne? Své fanoušky si to najde. Je to milé, barevné, velmi ženské, sem tam nějaká rada, sem tam cvičení ke kapitole, návod, rozhovor.. Spousta nálepek, papírků na tvoření a příjemná velikost na "tahání všude s sebou". Proč ne?
Ale já osobně bych to k životu nepotřebovala ;)


Efeméra
16.08.2017 3 z 5

Cvičebnice je moc hezká po grafické stránce a jako nejlepší určitě hodnotím její kreativní části - omalovánky, skládání origami atp. Nemám příliš ráda ženské časopisy a Luxus přítomného okamžiku jede bohužel tak trochu na stejné vlně. Hlavní myšlenka cvičebnice se točí kolem konceptu všímavosti, který mi připadal poměrně zvláštní a nesmyslný (například nechápu, jak bych si pomohla tím, že bych při úklidu myslela čistě jen na to, co právě dělám). Čtenář tu najde hodně míst, na kterých se má rozepsat o sobě, aby přišel k sebepoznání. Bohužel příliš nejsem ani na vypisování toho, kdy naposledy jsem pociťovala štěstí a tak dále (ani na kreslení smajlíka a následné usmívání se na něj). Řekla bych, že cvičebnice pro mě není úplně to pravé ořechové, a nejspíš existují lidé, kteří ji ocení víc než já.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cvičebnice Kreativ: Luxus přítomného okamžiku v seznamech

v Přečtených11x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x