Porušený slib přehled

Porušený slib
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379843/mid_poruseny-slib-Dlv-379843.jpg 4 64 64

Cutler, Sutter & Salinas série

< 2. díl >

Majitelka galerie v Seattlu Virginia Troyová se celé roky snaží bojovat proti démonům. Pronásledují ji už od dětství – její matka totiž zemřela při děsivém požáru, který vypukl na pozemcích sekty, jíž byla členkou. A pak si jedna z umělkyň, jejíž obrazy vystavuje ve své galerii, vezme život, ovšem ještě předtím pošle Virginii své poslední dílo: obraz, kvůli němuž začne Virginia pochybovat o její takzvané sebevraždě i o své vlastní minulosti. Stejně jako Virginia i soukromý vyšetřovatel Cabot Sutter je jedním z dětí, které přežily požár... a jen on jí může pomoct. Zatímco se snaží rozluštit význam obrazu, začíná být jasné, že se někdo bojí, aby Virginia nevěděla příliš. Virginia a Cabot se vrhají do pekla touhy a klamu a snaží se odhalit tajemství své společné minulosti – a šokující osud muže, který má stále moc zničit vše, co je jim drahé.... celý text

Literatura světová Horory Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Promise Not to Tell , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Porušený slib. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

TerezaMondeková
11.09.2022 4 z 5

Skvělé pokračování! Oblíbila jsem si hlavní hrdiny a vedlejší postavy. Je pravda, že tentokrát byla zápletka v knize až moc překombinovaná... všechno to z minulosti a přítomnosti, vrahové, komplicové... a navíc mám nějaké nezodpovězené otázky, protože mi přijde, že ne všechno bylo vysvětleno, ale jinak musím říct, že se mi moc líbí, že v knize opět nechybělo nebezpečí, akce, překvapení, napětí, jiskření mezi hlavními hrdiny.

renefer
01.05.2022 3 z 5

Klasická Quick, detektivní zápletka s romantikou, tentokrát bez nadpřirozena. Kdyby nebyl ten přeslazený konec, tak bych dala i 4*, ale poslední kapitola končící… a vyšla do (svatební) uličky vstříc své budoucnosti…to zabila.


Kudík
11.06.2021 4 z 5

Tak mám za sebou seznámení i s druhým detektivem/vyšetřovatelem, a to s Cabotem Sutterem. Cabot se zná s Virginií, majitelkou galerie, již z dětství, kdy oba dva + dalších šest dětí, zachránil Anson Salinas z hořící stodoly. Cabot i Virginie pátrají po příčině úmrtí Hannah, která byla umělkyně zajímavých, ale pravděpodobně neprodejných děl. Vyšetřování má více linek a na základě společně tráveného času a sdílení svých děsů se hlavní hrdinové nepřekvapivě sbližují. V tomto díle je více napětí s informací v závěru, která evidentně vygraduje v závěrečném díle. Opět příjemné čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Porušený slib v seznamech

v Přečtených104x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce120x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech1x