Dívky, které zmizely přehled

Dívky, které zmizely https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346612/mid_divky-ktere-zmizely-HPT-346612.png 4 116 116

Cutler, Sutter & Salinas série

1. díl >

Charlotte Sawyerová se snaží kontaktovat svou nevlastní sestru, Jocelyn, aby jí oznámila, že jedna z jejích nejbližších přítelkyň byla nalezena mrtvá, avšak zjistí, že se Jocelyn ztratila. Krásná, oslnivá – a lehkomyslná – Jocelyn už zmizela několikrát, ale takhle nikdy. V zoufalé snaze ji najít spojí Charlotte síly s Maxem Cutlerem, soukromým detektivem, který se nedávno přestěhoval do Seattlu, když se jeho předchozí kariéra u policie zhroutila v plamenech – a to doslova. Vyčerpaný, rozvedený a skoro na mizině, Max potřebuje práci. Poté co Charlotte a Max jen o vlásek uniknou pokusu o vraždu, obrátí se na Jocelyniny nejbližší přítelkyně z online investičního klubu v naději, že naleznou odpovědi. Ovšem to, co objeví, je děsivé…Když se spolupráce Charlotte a Maxe promění ve vášnivý románek, Charlotte nemá jinou možnost než mu svěřit svůj život. Stíny Jocelyniny minulosti totiž hrozí, že ji pohltí – a s ní i každého, kdo se jim dostane do cesty…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

When All the Girls Have Gone , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dívky, které zmizely. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

TerezaMondeková
11.09.2022 5 z 5

Úžasný! Příběh je skvěle vymyšlený a udivuje mě, jak ho autorka promyslela do toho nejmenšího detailu. Jak do sebe na konci všechno zapadne. Jak nás během příběhu překvapuje, šokuje, přidává stále nová a nová vodítka, informace, ale přitom neprozrazuje, kdo za tím vším je, nebo kdo je komplicem a jak to dopadne. Během knihy mi běhal mráz po zádech, byla jsem šokovaná, překvapená, neskutečně zvědavá. Líbilo se mi to propojení minulosti a přítomnosti. Hledání nezodpovězených otázek z minulosti, ale i přítomnosti. Odhalování starých, temných tajemství a jak to všechno souvisí. A všechno to okořenilo jiskření mezi hlavními hrdiny. Ta jejich láska, sbližování, romantika, budování důvěry mezi tím vším nebezpečím. Navíc jsem se dost pobavilo a to díky seniorům. Nemůžu se dočkat dalšího dílu!

pip11
11.05.2022 5 z 5

Příjemně a poutavě plynoucí děj s troškou napětí, který mi hezky sedl. Jsou zde také zábavné chvilky v domově seniorů :) Já si to užila, fajn oddechovka.


P3_tis
15.04.2022 3 z 5

Oddechová detektivka bez nějakého většího mordu. Čte se dobře, ale chyběl mi tam nějaký wow efekt.
Vztah mezi Maxem a Charlotte na mě působil až moc dokonale.
Nejsem si jistá, jestli se pustím do dalších dílů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dívky, které zmizely v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených165x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených5x
v Knihotéce152x
v Chystám se číst82x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech1x