Nečekané setkání přehled

Nečekané setkání https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225970/bmid_stretnutie-necekane-setkani-LdD-225970.jpg 4 342 342

Stretnutie série

1. díl

Collide série

1. díl

Emily Cooperová prožívá těžké období. Krátce po skončení vysoké školy jí zemře matka a ona se ve snaze vyrovnat se s jejím odchodem odstěhuje do New Yorku, aby se pokusila o nový začátek. V jejím zármutku Emily pomáhá přítel Dillon Parker – milý, ohleduplný a ztělesňující vše, co si kdy u muže přála. Dillon, který ví, že bez Emily nedokáže žít, však skrývá tajemství. Když se Emily v New Yorku setkává s Gavinem Blakem – bohatým a nechvalně proslulým floutkem, který je navíc okouzlující a nebezpečně přitažlivý, opět se jí život a city začnou vymykat z rukou. Emily se snaží popřít veškerou touhu, kterou ke Gavinovi cítí, ale on ji odmítá nechat tak snadno odejít. Sám se zotavuje z vlastní bolestné minulosti a nezastaví se před ničím, aby Emily získal. Jejich nečekané setkání donutí Emily přehodnotit dosavadní rozhodnutí a uvažovat o volbě, která může ohrozit stará přátelství, zlomit několik srdcí a navždy jí změnit život.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Collide , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nečekané setkání. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (78)

Artep071
09.09.2022 3 z 5

Uf ... mám ráda silné a odvážné hrdinky ,takže při několika kapitolách a seznámení s Emiliy jsem se docela trápila a v podstatě jsem celou dobu zažívala nepříjemné emoce u čtení tohoto příběhu. Na druhou stranu to mělo ale své napětí a byla jsem zvědavá na pokračování. Nechci odrazovat žádnou čtenářku od této knihy, jelikož komentář píši i po přečtení druhého dílu a s odstupem chci říct, že to nebylo zlé čtení. Ten kdo čte takové množství knih jako já , umí přijmout příběh i s tím, že nemusí vždy souhlasit s chováním hlavních hrdinů a s vývojem příběhu. Asi by to byla nuda kdyby každý příběh byl dle našeho očekávání jako přes kopírák . Chci tím říct, že jsem si cestu Emily a úžasného Gavina užila a všem nám ženám a dívkám přeji takového slaďouše a srdcaře jako je Gavin :) užijte si s nadhledem tento příběh :)

moma08
10.07.2022 3 z 5

Takže někdy před polovinou knihy jsem si uvědomila, že už jsem jí v minulosti četla.
Tenkrát se mi asi příběh líbil, ale dnes, po přečtení X knih s tímhle tématem, už jsem někde jinde a moc mě to nevzalo.
Emily pro mě byla prostě trubka a do konce jsem jí četla jen kvůli Gavina.


Jita160
09.12.2021 4 z 5

Zase jeden z milostných trojúhelníku. To je vždy záruka velké lásky ale i bolesti. Dillon je pako ,který si myslí že vděčnost je nekonečná a udrží si tím lásku své přítelkyně Emily.
Emily ta prostě neví má zůstat s mužem ,kterému je vděčná za pomoc ,kterou jí pomáhal s nemocnou matkou?
Když se potká s Gavinem je to láska na první pohled. Je tak rozpolcená ve všem ,že jí osudový muž málem uklouzne mezi prsty.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nečekané setkání v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených546x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených26x
v Knihotéce311x
v Chystám se číst156x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech6x

Autorovy další knížky

Gail McHugh
americká
2016  76%Nečekaná touha
2015  76%Stretnutie