Co odnesl čas 1 - Domažlicko, Chodsko a Kdyňsko na nejstarších fotografiích přehled

Co odnesl čas 1 - Domažlicko, Chodsko a Kdyňsko na nejstarších fotografiích
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364037/co-odnesl-cas-1-l3w-364037.jpg 5 2 2

Kniha přináší staré velkoformátové fotografie chodských vsí, Domažlicka a Kdyňska. Nejedná se v tomto případě o pohlednice, ale téměř výhradně o historické kvalitní fotografie. Řada z těchto fotografií pochází ještě z 80. a 90. let 19. století. Fotografie jsou tištěné duplexem, aby se zvýšila jejich kvalita. Souběžný německý text, překlad do německého jazyka Alena Vondrušová.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co odnesl čas 1 - Domažlicko, Chodsko a Kdyňsko na nejstarších fotografiích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Daydreamer
20.03.2018 5 z 5

Pan Procházka vykonal stejně obdivuhodný počin, jako pan Roučka se svou "tetralogií" o historické Šumavě. Jeho báječné publikace(vlastně rovněž tetralogie) ovšem zahrnují oblast Českého lesa. Jinak jsou ale jeho knihy koncipovány velmi podobně. Velké množství zajímavých historických snímků, často z míst, která dnes vypadají zcela jinak, a trocha doprovodného textu. Nic víc není třeba. Pokud ale ano, jsou tu další dvě autorovy skvělé publikace(Putování po zaniklých místech Českého lesa), kde se o historii zaniklých obcí čtenář dozví více. Opravdu jedinečný počin. Velmi doporučuji.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Co odnesl čas 1 - Domažlicko, Chodsko a Kdyňsko na nejstarších fotografiích v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x