Co má klokan ve vaku přehled

Co má klokan ve vaku https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/388450/bmid_co-ma-klokan-ve-vaku-6Aj-388450.jpg 5 22 22

Poznej zvířecí rodiče! Když se lidem narodí miminko, věnují mu všechnu svou lásku, pozornost a péči. Stará se maminka, tatínek, prarodiče i sourozenci. Jak to ale chodí ve světě zvířat? Jsou zvířata také starostliví rodiče? Divili byste se, jak je rodičovství ve zvířecí říši rozmanité. Najdete rodiče, kteří se na výchově podílejí rovným dílem a svým drobátkům vštěpují vše, co budou v životě potřebovat. V jiných rodinách má výchovu na starosti maminka, která to však zvládá levou zadní. Najdete i takové rodiče, kteří se o své mladé nestarají, buď to nechají na druhých, nebo na pospas osudu. Vydej se s námi na cestu přírodou a poznej rozličné zvířecí rodiny a jejich přístupy k výchově. Uvidíš, že ve všech případech to má příroda moc chytře vymyšlené.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co má klokan ve vaku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

simca9342
23.12.2023 5 z 5

Krásná kniha o výchově mláďat. Napsala ji autorka, která už bohužel před více než dvěma lety zemřela při živelné katastrofě na Moravě.
V knize pro děti vysvětluje zajímavou formu s vtipnými hláškami (aligátor americký- obrněná něha), kterým malé děti nemusí rozumět jak zvířecí páry vychovávají své děti.

Knihomolka506
03.11.2023 3 z 5

Knížka pro děti s pěknými ilustracemi o tom, jak žijí jiné rodiny po světě. Ne však ty lidské, ale zvířecí. Představí se nám jak páry šimpanzů tak například si přečteme jak mohou žít takoví tuleni. Tenké knize pro děti nechybí humor , ale ten typ by ještě asi úplně nechápaly. Je psaný někdy až neurvale a na mě působí jako trápení zvířat, proto jsem tuto knihu několik dní odkládala. Jinak není co vytknout.


Sandik
02.10.2023 4 z 5

Výborně napsaná i nakreslená kniha, která dětem dané téma předkládá velmi poutavým a pochopitelným způsobem. Vytknout lze pouze drobnosti, především určitou grafickou nepřehlednost při čtení, neboť není vždy jasné, jak po sobě jednotlivé bloky textu, pojednávající o jednotlivých fázích zvířecí výchovy, následují. Celkový dojem: 85%

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Co má klokan ve vaku v seznamech

v Přečtených23x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce20x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech4x