Co je v domě přehled

Co je v domě https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23762/co-je-v-dome-VTz-23762.jpg 4 62 62

Řídit se heslem ‚Co je v domě…‘? Pro třiatřicetiletou Martu žádný problém. S nejbližším spolupracovníkem si nepadla do oka už v den nástupu do nového zaměstnání, a navíc má dlouholetý vztah s Milošem. V cestě ke společnému životu jim stojí jediná překážka: Milošova neochota akceptovat její pečovatelské povinnosti k postižené sestře. Milošova zrada a následný rozchod probouzejí v Martě nebývalou aktivitu a nutí ji k zamyšlení nad svými postoji k lidem kolem sebe. Najednou už nechce být tou hodnou přizpůsobivou holkou, která se svým blízkým snažila za každou cenu zavděčit…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co je v domě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

ArwenAragorn
29.11.2020 2 z 5

35%
Omlouvám se všem příznivcům Táni Kubátové, ale mně se její knížka moc nelíbila, vadil mi styl psaní. Tak je to.

Evaho73
02.10.2020 3 z 5

Zaujímavé povolania hlavných postáv, celkom reálne vykreslené príbehy, ale najviac obetavý prístup k hendikepovanej sestre s poukázaním na spoločenské predsudky vo vzťahu k obdobne postihnutým sú moje plusové body smerom k tejto knihe.

Nesadol mi však štýl, akým je napísaná, bolo tam veľa nudných, alebo skôr nezáživne opísaných pasáží, ktoré výrazne uberajú na kvalite príbehu.


Aknel26
28.09.2020 2 z 5

Jako vždy u paní Kubátové - řemeslně dobře odvedená práce, ale příběh i postavy podle ustálené šablony. Marta je světice, kterou i po mnohaleté známosti rozhodí, že ji přítel přesvědčí k sexu - šmankote, taková manipulace, vždyť to nejdřív nechtěla! Její kolega, o kterého půjde především, Martu balí nejprve jak na základce, kdy zamilovaní rošťáci tahají holčičky za copy, později jí nadbíhá jako puberťák, ale nakonec se odhalí všechna tajemství, vysvětlí se nedorozumění a vše dospěje k předvídanému konci.
Příjemné bylo opětovné shledání s již známými postavami a obohacením příběhu byla postava Martiny sestry Blanky - autorka tu ukázala stinné, ale i humorné stránky života s postiženým člověkem.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Co je v domě v seznamech

v Přečtených107x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst6x