Co čekat v radostném očekávání přehled

Co čekat v radostném očekávání https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/285204/mid_co-cekat-v-radostnem-ocekavani-08G-285204.jpg 4 23 23

Kniha zahrnuje všechno, co je nové o těhotenství, porodu a způsobu života budoucích rodičů, včetně plánování početí, výběru lékaře, alternativních způsobech porodu, dalšího těhotenství, problematiky dvojčat, sexu v těhotenství a způsobu, jak zacházet s běžnými i méně běžnými příznaky těhotenství.

Literatura naučná Rodina
Vydáno: , Slovart (ČR)
Originální název:

What to Expect When You´re Expecting , 1984


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Co čekat v radostném očekávání. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Zania
28.02.2020 4 z 5

Kniha se mi moc líbila, ale přišlo mi až moc informací mám domu jednu o něco lepší pro prvorodičku. Jinak moc hezky napsaná.

Renncha
02.03.2019 5 z 5

Knihu jsem dostala od sestry k narozeninám a jsem s ní velice spokojená. Film-Jak porodit a nezblaznit se z toho, který byl inspirován touto knihou a natočen se mi líbil. Spokojenost!!


Freedomova
23.12.2018 4 z 5

Knihu jsem si koupila, když jsem byla těhotná a líbila se mi. Nečetla jsem úplně vše, jen to co mne zajímalo, ale pamatuji se, že mne bavilo si hledat informace týkající se konkrétního měsíce těhotenství. Po porodu jsem jí "poslala dál" těhotné kamarádce a byla z ní nadšená. Jako u většiny knih na toto téma od zahraničních autorů, nelze všechny informace "napasovat" na české zdravotnictví, ale s tím se musí počítat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Co čekat v radostném očekávání v seznamech

v Přečtených25x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených2x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x