Chvála pohybu přehled

Chvála pohybu https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/118277/chvala-pohybu-118277.png 4 59 59

Příjemná knížka vyprávění a úvah o pohybu ve všech podobách je psána s humorným, pro autora typickým akcentem. Horníček podrobuje svérázné analýze nejrůznější formy pohybu nejen ve skutečném, "sportovním" slova smyslu, ale zamýšlí se také nad řadou problémů společenského pohybu prostřednictvím některých klíčových momentů lidského života.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chvála pohybu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

Mira7
15.03.2024 4 z 5

Teprve před pár dny jsem si rozšířil sbírku o tuto knihu v audio verzi a už jsem si ji stihl pustit vícekrát. Je to hezké, milé a na poslech pohodové. Humor je nenásilný, laskavý..

Maki229
04.12.2023 5 z 5

Po panu Horníčkovi jsem sáhla jako sázku na jistotu. A dobře jsem udělala. V knize je nejen laskavý humor, který pohladí, ale také postřehy k zamyšlení, jak život zlepšit sobě i lidem okolo. Je zde rozčlenění na několik kapitol opravdu různých druhů pohybu včetně sledování pohybu ostatních nebo pohybu myšlenek. Užila jsem si to. Pohyb budiž pochválen.


Jordanka9
04.11.2022 4 z 5

Po delší době jsem si přečetla tuto knížku Miroslava Horníčka - docela příjemné čtení. Mnohem raději mám však Honička vypravěče, moderátora a herce- pamatuji ho v našem divadle v Hovorech přes rampu - byl excelentni. Právě jeho hlasový projev a mimika , to dodávalo jeho myšlenkám a textům ten pravý rozměr. Více se mi libily Dobře utajené housle.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chvála pohybu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených85x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených6x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech3x