Chci konečně zhubnout přehled

Chci konečně zhubnout
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489127/chci-konecne-zhubnoutYP2osx-0Hs-.jpg 3 3 3

Většina žen a taky pár mužů chce někdy v životě zhubnout. Jsou ale řešením zázračné diety, které nás donutí vynechat z jídelníčku všechno, co jedí ostatní? Diety, po kterých zase rychle přibereme všechno zpátky, mnohdy i s nechtěným váhovým „bonusem“? Odbornice na výživu a trenérka Alexandra Rohlíková vás naučí jít na to jinak. Postupnými kroky dojdete k novému životnímu stylu, naučíte poskládat si vyvážený, chutný jídelníček a objevíte způsoby, jak být aktivnější, aniž byste se dřeli do úmoru.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chci konečně zhubnout. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Cojekomupotom
10.12.2022

Odvolávám se na svobodu projevu a znova opakuji, že odsoudit knihu na základě obalu je znakem hlouposti, zvláště je-li obsah poměrně kvalitní. Rady jsem sice nevyužil, problémy s hubnutím nemám, ale znám lidi, kterým kniha pomohla, a nikterak strašná mi nepřišla. Až mě budete chtít nahlásit: Já vás přece neurážím, urážíte se sami (spíše samy, ehm), tak mě nechte dýchat, díky. Řekl jsem to slušně.

pocketka
06.02.2022 2 z 5

Autorku znám z jisté skupiny na Facebooku, kde její rady patří mezi ty kvalitnější. Nicméně kniha byla zklamání a to spíše po vizuální stránce než po obsahové. Nepadly jsme si do oka, ani se mi vlastně nechtěla číst, protože se mi prostě nelíbila.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Chci konečně zhubnout v seznamech

v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

2022  80%Jíst, či nejíst - To je, oč tu běží
2021  67%Chci konečně zhubnout